واقعا بعضی وقتی حکمتی تو کاره که خدا بچه نمیده. خواهر احمق من 4 سال برا بچه اقدام کرد همه ی روشا رو از جمله آی یو آی و آی وی اف رو انجام داد و همش سقط میشد تا اینکه بالاخره حامله شد. بچه که ب دنیا اومد یه مدت بستری بود بعد که برگشتن خونه شوهر عوضیش زن برده بود خونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که ازش امتیاز میگیرم و برده میشه.اتش تو این دوره ک نه میشه با طلاق راحت بشی نمیشه تو زندگی لعنتی بمونیو بسوزی.گیر میکنه ادم تو گل.خدا بهمون قدرت بده قوی باشیم.
علائمش معلوم بود. چیزایی از تو خونه پیدا کرده بود که فهمیده بود. اون موقع شوهرش انکارش کرد و گفت دوستم اومده خونه و التماس کرد و خواهرم ب خاطر بچش نادیده گرفت ولی بعدشم همش رفتارای مشکوک میدید ازش تا اینکه الان بعد از سه سال تصادفا یه گوشی تو ماشینش پیدا کرده بود ، نگو گوشیه دومه آقا بوده. همه ی چتاشو خونده بود دیده بود بلههههه آقا ب زنای متاهل پول میداده بهش سرویس بدن عوضی. الانم خونه بابامه داره طلاق میگیره