2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 110 پست
😔پس بدون خیری توش بوده ک دوقلوهاتو ازت گرفته

واقعا بعضی وقتی حکمتی تو کاره که خدا بچه نمیده. خواهر احمق من 4 سال برا بچه اقدام کرد همه ی روشا رو از جمله آی یو آی و آی وی اف رو انجام داد و همش سقط میشد تا اینکه بالاخره حامله شد. بچه که ب دنیا اومد یه مدت بستری بود بعد که برگشتن خونه شوهر عوضیش زن برده بود خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا چیه؟ی مادر بچه ازش گرقته شده لطفا رعایت کنید .حتی خیری توش باشه باید بگی خدا صبر بده بهت .ل ...

بارداري برام دعاكن تيكه ي وجوزم برگرده خواهش مبكنم

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....

واقعا یک زن باید چکار کنه بعد خیانت؟

من که ازش امتیاز میگیرم و برده میشه.اتش تو این دوره ک نه میشه با طلاق راحت بشی نمیشه تو زندگی لعنتی بمونیو بسوزی.گیر میکنه ادم تو گل.خدا بهمون قدرت بده قوی باشیم.

A A
واقعا بعضی وقتی حکمتی تو کاره که خدا بچه نمیده. خواهر احمق من 4 سال برا بچه اقدام کرد همه ی روشا رو ...

ازكجا فهميدن

این حرفا چیه؟ی مادر بچه ازش گرقته شده لطفا رعایت کنید .حتی خیری توش باشه باید بگی خدا صبر بده بهت .ل ...

چ ربطی داره تویه کارایه خدا حکمتی هس.خدا هیچوقت بده بندشو نمیخواد منم سقط داشتم بعدها فهمیدم ک خدا یه حکمتی توکارش بود

دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘
بارداري برام دعاكن تيكه ي وجوزم برگرده خواهش مبكنم

انشاالله عزیزم من خودم ی بچه دیگه دارم با تموم وجودم درک میکنم وقتی بچه نباشه اون مادر میشکنه و قلبش تیکه تیکه میشه .حتی فکر ی لحظه نبودنش گریم میندازه مثل الان .ازخدا برات آرامش میخام انشالله خدا دلتو شاد کنه دوستم از ته دل

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
واقعا بعضی وقتی حکمتی تو کاره که خدا بچه نمیده. خواهر احمق من 4 سال برا بچه اقدام کرد همه ی روشا رو ...

لعنتی تف تورو این مردا بجایه شیر مادرشون اینا بلا نسبت شیر سگ خوردن

دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘
انشاالله عزیزم من خودم ی بچه دیگه دارم با تموم وجودم درک میکنم وقتی بچه نباشه اون مادر میشکنه و قلبش ...

ممنونم بابت دعات

ازكجا فهميدن

علائمش معلوم بود. چیزایی از تو خونه پیدا کرده بود که فهمیده بود. اون موقع شوهرش انکارش کرد و گفت دوستم اومده خونه و التماس کرد و خواهرم ب خاطر بچش نادیده گرفت ولی بعدشم همش رفتارای مشکوک میدید ازش تا اینکه الان بعد از سه سال تصادفا یه گوشی تو ماشینش پیدا کرده بود ، نگو گوشیه دومه آقا بوده. همه ی چتاشو خونده بود دیده بود بلههههه آقا ب زنای متاهل پول میداده بهش سرویس بدن عوضی. الانم خونه بابامه داره طلاق میگیره