2777
2789
عنوان

بچه ها کیا از آمپول میترسن؟

1891 بازدید | 57 پست

من خودم خیلی میترسم و ۱۲ ساله نزدم😭 

شما چجوری باهاش کنار اومدین ؟؟

همه ترسمم از بارداری اینه که اگه آمپول بده دکتر من چه غلطی بکنم😭😂 کسی بوده از آمپول بترسه و تو بارداریش مجبور بشه بزنه؟؟ چیکار کردین؟؟؟ تعریف کنید

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم بگم نمی‌ترسم دلت بسوزه استارتر😈😼😹

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

من یه سرماخوردگی بد گرفتم تو 9سالگی.فکر کن هر ووروز یه امپول میزدم. یه بارم امپول تو پام شکست😔دیگه نترس شدم. 

ولی الان از امپول دندون پزشکی به شدت میترسم طوری که میخواستم یه دندونمو پر کنم بدون بیحسی گفتم کار کنه برام. 

از اون به بعد بهم میگفت دختر شجاع🤣

هنوزم با منشیش بهم میگن دختر شجاع. میگه تو طول کار کردنم ندیدم کسی بدون بیحسی بخواد

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

من یه زمان وحشت داشتم از امپول...بعد که افتادم تو دور درمان و مجبور شدم بزنم کلا ترسم ریخت...آنقدر امپول از شکم و بازو و ... زدم دیگه کاملا عادیه برام.

رفته بودم ازمایش بدم داشتم نگاه میکردم که سوزن رو کرد دستم خانومه میگه وای چطور میتونی نگاه کنی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یبار خواستم آمپول بزنم واسه خواهرم انقد نق زدو گفت درد داره ونزاشت بزنم براش منم خالیش کردم تو فرش خخخ البته حرف ۱۵ سال پیشه پنی سیلبن بود بیچاره فرش مامانم 

الهی مرا  آن ده که آن به