2777
2789
عنوان

دوباره زنگ بزنم شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اومد من رد كردم الان نمياد خيلي سهته نميتونم واقعا تحمل كنم بيشتر دوس دارم بگم بياد حرف بزنم باها ...

اشکالی نداره.. بازم میاد..  تونرو دیگه سمتش فقط منتظر چراغ سبزش باش اومد مهربون باش. سنگینیتم حفظ کن. 

تعریف کن چیکار کردی...فعلا نظرم اینه که زنگش نزنی

قبلش اختلاف داشتيم منو ميزد من بيرونش كردم بعد خواهرم با شوهرش خونم بود اومد درو شكست تهمت رد بهمون حتي من دوشب بازداشت بودم☹️كه ثابت شد بيگناهم به دروغ گف مشروب خوردم فقط چون مهريه نده الكي گفت با شوهر خواهرم رابطه دارم درحالي كه خواهرمم بود  خلاصه من بيگناه شدم واومد اشتي منم گفتم طلاهام بده حالا نه طلا ميده نه مياد زندگي

عزیزم در دوران اینجوری ک از هم دوری آدم حس میکنه ک مقصره و دلش یه مرد ویه پشت وپناه میخاد و فکر میکنه همه اشتباهات از طرف خودمونه و با خودمون میگیم برگردیم سعی میکنیم زندگی را حفظ کنیم ولی وقتی برمیگردیم این تلاش یه طرفه اس یعنی اونی ک میخاد زندگی را حفظ کنه قربانی میشه پس صبور باش.عزیزم وقتی شما بخای زندگیت را حفظ کنی ولی طرفت هیچ تلاشی نکنه خیلی اذیت میشی.برای حفظ کردن زندگی فقط تلاش و سوختن وساختن شما کافی نیس اون طرف هم باید بخاد حفظ کنه و تلاش شما را ببینه و همپای شما تلاش کنه

توروخدا يكي بگه دوباره زنگ بزنم؟؟؟يا محل ندم واقعا ولش كنم اما سختمه تنهايي

نه تحمل کن، فک کردی دوباره زنگ بزنی چی میشه؟

محکم تر میگه گم شو

پس صبر کن تا خودش بیاد جلو

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات