2777
2789
عنوان

دوباره زنگ بزنم شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 100 پست
قبلش اختلاف داشتيم منو ميزد من بيرونش كردم بعد خواهرم با شوهرش خونم بود اومد درو شكست تهمت رد بهمون ...

یا علی!! واقعا تنهایی از بودن با همچین آدمی بدتره؟ دیگه بلا مونده سرت نیاره؟ کتکی که بارها تکرار شده! بدترین تهمت‌ها تا جایی که زندان افتادی. بی آبرویی برات درست کرده. از خونه بیرونت کرده. همین امروز صبح بهت توهین کرده. شخصیتت کجا رفته دختر؟ یک ذره قوی باش. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا يكي بگه دوباره زنگ بزنم؟؟؟يا محل ندم واقعا ولش كنم اما سختمه تنهايي

اینجور مواقع یه صبر معجزه می کنه به نظر من دوسه روز تحمل کن خواهرانه میگم الان اونم فکرش پیش تو هست مخصوصا که گفته گم شو اگه زنگ زد با متانت و احترام جواب بده ایشالا که مشکلتون حل شه

يني زنگ نزنم بذارم تموم بشه اخه دوس دارم حفظ كنم زندگيمو

به تمام عواقبش فکر کن. اگه از هر لحاظ خوبه و فقط بچه دار نمیشه و میتونی قبول کنی بچه بیارین بزرگ کنید باهاش صحبت کن. البته قبلش به همه اینا فکر کن.وگرنه اگه قراره هر چند وقت یکبار بزنی تو سرش نه بزار بره

اگه نياد چي؟؟؟تموم بشه؟من تحمل تنهايب ندارم 

پا شو برو از یک مشاور وقت بگیر بگذار کمکت کنه طاقت بیاری. فکر می‌کنی یک معتاد به مواد چرا می‌کشه؟ چون تحمل نداره حالت بد نعشگی را بگذرونه. کل زندگیش رو دود می‌کنه می‌ره هوا! مضرات مواد از این آقا برای تو کمتره!  تحمل ندارم که نشد دلیل. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
چيكار كنم خب😭ميدونم بي عقليه اما خب نابود كنم زندگيمو؟

بی عقلی اینه که اسم این جهنمی که توصیف کردی را بگذاری زندگی و بعد برای نابودیش ناراحت بشی. وای اصلا مخم سوت می‌کشه!