2777
2789
۴۰ رو تموم کردم . هرچی به ذهنت خطور کنه میخورم. مرتب نشخوار میکنم😂😂😂 وعده های اصلیم فقط دوتان. و ...

😮😮😮

یعنی زایمان کردی دیگه یا همچنان باردا ی بعد از چهل

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به آمده ومن دو تا دونه گرفتم ...میخوام با سیب قرمز جدا کنم روش سوره یوسف بخونم 

میگن عالیه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بچه ها به آمده ومن دو تا دونه گرفتم ...میخوام با سیب قرمز جدا کنم روش سوره یوسف بخونم  میگن عا ...

من سوره یوسف به سیب خوندم وخوردم ولی به رودوسه باربیشترنتونستم بخورم بیشتربه صورت خورشتی میتونم بخورم

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

من خیلی دلم میوه های تابستون میخواد...  زردالو هلو شلیل طالبی هندونه خربزه گوجه سبز توت سفید.. البالو گیلاس. گلابی ولی هیچکدومو نخوردم.. .. شماها الان دارین میخورین از اینا؟ 

من سه وعده اصلی و‌میخورم روزی یدونه سیب میخورم اونم یه ماهه میتونم‌ بخورم کیوی‌داشته باشیم‌روزی دو‌سه تا میخورم پرتقال یادم باشه میخورم‌کلا میوه خور نیستم احیل و‌ این چیزام که نمیخورم تو‌این گرونی نمیشه خرید😐

شیر نمیخورم خرما‌کشمش نمیخورم‌ مویزم که تز بارداری اولم بدم‌اومده الان سه سال و‌نیمه لب نمیزنم کلا چی‌‌میخورم‌ نمیدونم سونو‌هم رفتم وزن‌ بچه کم بود اعصابم‌ خورد شده

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
ههههههه. بچه اولم هم نمیخاست بیاد. تو ۴۱ باامپول فشار اومد. خودم هیچ دردی نداشتم

عه مثل ابجی منی اونم با امپول فشار زایمان میکنه طفلی خیلی هم اریت میشه هرکاری هم میکنه دکتر سزارین نمیکنه 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
من خیلی دلم میوه های تابستون میخواد...  زردالو هلو شلیل طالبی هندونه خربزه گوجه سبز توت سفید.. ...

نه منم نخوردم دلم خیلی میخوادولی ازمیوه تابستون یه توت فرنگی وانبه تونستم بخورم

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍