2777
2789
عنوان

ی ناهار خیلی ساده دونفره بگید بدون گوشت و مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 37 پست
فقط گوجه رو کم بزار که کمتر اب بندازه البته با همون اب گوجه که به خوردش میره هم پخته میشه روش هم اوی ...

باشه❤️ممنونم

حتما یکیار امتحان میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من همین کارو کردم سه بار اما اب اب بود وقتی از توی یخچال دراوردم

بجای یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد هر دو رو ابجوش بریز و یکم کمتر از دو لیوان اب بریز پودر ژله هم خوب حل کن تو آب وقتی سرد شد بزار تو یخچال تا ببنده

یا بجای  اب سرد یک دونه بستنی لیوانی باز شده بزن خوشمزه ترم میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
راستی بادنجونم دارم  کشک بادنجان خیلی سخته؟

نه بادمجون و پوست کن سرخ کن بعدم با پیاز داغ بزار بجوشه اگر خواستی لهش کن با 

نعنا داغ و سیرداغ و کشک آماده کن و تزئین کن اگر نه که همونجور درسته با نون خیلی عالی و راحت 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اخه من همین کارو کردم سه بار اما اب اب بود وقتی از توی یخچال دراوردم

مقدار آب سردش رو نصف اون چیزی که روی بسته نوشته شده بریز و نیم ساعت اول بگذار داخل فریزر

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️