2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 138 پست
توحین نکن مگ من ب شما بی احترامی کردم؟

توهین نکردم وقتی راجب حرفی ک واقعا ب جا بودو گفتم و هییییچ فکر  بدی ب ذهن نمیرسه این حرفو میزنی پس حتما بی فکری

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
یعنی کسی که برا تنش احترام قائل میشه تا زیر بهر کسی نندازه ارزش نداره اما وقت بذاری درس بخونی ...

من كي همچين حرفي زدم دوست عزيز 

من گفتم ادم بايد با همه رابطه داشته باشه؟بجاش درس بخونه ؟؟؟؟؟؟ چرا اونجوري كه دوست دارين ميخونين؟؟؟؟

گفت ارزش زن به بدن دست نخوردشه گفتم چرا خودتو كوچيك ميكني چرا منت بكارتتو سر مادرشوهر ميزاري 

كفتم اگه اتفاقي براي خانومي بيفته و دست كسي به تنش بخوره حق نداريم بگيم موجود بي ارزش 

گفتم اگه خواستي بگي من با ارزشم بگو با كمالاتم خانومم فهميدم تحصيلكرده ام و...

يارب اين چندين علامت امشب است..يا مگر روز قيامت امشب است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوتا معقوله جداستو شما متوجه نشدی اخه این درسته این حرف ک ادمی نازش خریدار داره ک جهااز توپ دار ...

حرف درستی زدی واقعا،نجابت وپاکی خیلی ارزشمنده،ولی ربطیم به جهاز نداره

حرف درستی زدی واقعا،نجابت وپاکی خیلی ارزشمنده،ولی ربطیم به جهاز نداره

نداره ولی اینکه گفت کسی مهمه ک جهاز توپ باشه پس حتمما ربط داره دیگ

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
توهین نکردم وقتی راجب حرفی ک واقعا ب جا بودو گفتم و هییییچ فکر  بدی ب ذهن نمیرسه این حرفو میزنی ...

بی فکر زبون درازایی مثل شمان ک همینجوری دید همه رو نسبت ب خودشون خراب میکنن .

من كي همچين حرفي زدم دوست عزيز  من گفتم ادم بايد با همه رابطه داشته باشه؟بجاش درس بخونه ؟؟؟؟؟؟ ...

ببین عزیزم همچی فقط درس نیس!

خیلی از ادمای تحصیلکرده رو میشناسم ک باوجود تحصیلات بالا هیچ درکی از زندگی درست ندارن

بی فکر زبون درازایی مثل شمان ک همینجوری دید همه رو نسبت ب خودشون خراب میکنن .

اره تو راست میگی😂😂😂😂😂😂😂

اخه چرا ارزش خودتونو در حد كالا پايين ميارين يعني چي ارزش زن به بدن دست نخورشه ؟ يعني اگر يه اتفاقي ...

عزیزم دست نخوردگی یه اصطلاحه! 

منظور فقط تماس جنسی نیست! 

برای ازدواج احساس دست نخورده هم ارزشش به اندازه همون بدن دست نخورده است! 

منظور همون پاکی و نجابته که خودش نسون دهنده کمالاته یه دختر! 

خودم تحصیل کرده ام اما مدرک تحصیلی رو معیاری برای درک و شعور و کمالات آدم نمیدونم! 

چون عکیش بهم ثابت شد

عزیزم دست نخوردگی یه اصطلاحه!  منظور فقط تماس جنسی نیست!  برای ازدواج احساس دست نخورده ه ...

چقدر من حرفای شمارو قبول دارم واقعا خیلی بافهم و درکین

ببین عزیزم همچی فقط درس نیس! خیلی از ادمای تحصیلکرده رو میشناسم ک باوجود تحصیلات بالا هیچ درکی از ز ...

گلم شما تو تحصيلات ضعف داري نه؟

مشخصه كه سعي ميكني بكوبي با سوادارو 

چون در هر دو كامنتم گفتم خانوم ، باكمالات ، فهميده و تحصيلكرده وشما هردو مرتبه روي اين كلمه فوكوس كردين و فقط اينو ديدين 

گلم شما تو تحصيلات ضعف داري نه؟ مشخصه كه سعي ميكني بكوبي با سوادارو  چون در هر دو كامنتم گفتم ...

نه عزیزم اتفاقا لیسانس حسابداری هم دارم ولی معیارو فقط تحصیلات نمیدونم....

اینکه می،ی کمالات کمالات از نظر شما چیه مثلا؟

پس بابت مارک یخچال و لباسشویی باید صدآفرین بدن؟ 

من لباسشوییم و یخچال مارک سامسونگه😎😎😎صد افرین میخوام😑

عزیزم دست نخوردگی یه اصطلاحه!  منظور فقط تماس جنسی نیست!  برای ازدواج احساس دست نخورده ه ...

متاسفم دوست عزيز خط فكري شما خيلي متفاوته احساس دست نخورده كه ما توي علم روانشناسي بهش ميگيم رشد نايافتگي عاطفي و خامي احساسي نشون دهنده عدم امادگي براي ازدواجه😊 در كل مرسي كه وقت گذاشتين و نظر دادين