2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 138 پست
میدونی چرا گفته چون کوته فکره چون درکش از مهم بودن فقط تو ظاهره،درصورتی که باطن زیبا خیلی مهم تره

منظور منم ب همینه

اون حرفی ک من زدم منظورم ب اینکه نگاه کن ببین عروسی ک گرفتی فقط تاحالا چشش پسر تورو دیده تاحالا باکسی درارتباط نبوده فقط پسرت عشق اولو اخرش بوده و رفتار خوب عروست باپسرت ملاک باشه نه جهاز

ک خداروشکر جهاز من واقعا عالی بود دست مادرمدرم درد نکنه واقعا

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
من كي همچين حرفي زدم دوست عزيز  من گفتم ادم بايد با همه رابطه داشته باشه؟بجاش درس بخونه ؟؟؟؟؟؟ ...

خیلی عمیق نشو

من با حرفهات موافقم اما حالا یکی در هزار براش یه اتفاقی می افته

الان که همه با التماس میرن

منظور استارتر هم خویشتن داری و پاک بودن بوده

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ادم باید نازش به چهار تیکه تیر تخته باشه واقعا؟یعنی کسی ک جهاز نده ناز نباید بکنه.

اسی ول کن اینارو

یه دختر نجیب و پاک و خانم و فهمیده اینقد ارزش داره که وقتی میدیش به یه خانواده خودش همه چیزه! 

حکم طلا داره اینقد با ارزشه! 

نیاز نیست بری بازار کلی وسیله گرون بخری بزاری رو دخترت بدی به مردم که بگی بلکه ارزش دخترم با این چیزا بره بالا!!! 

اسی ول کن اینارو یه دختر نجیب و پاک و خانم و فهمیده اینقد ارزش داره که وقتی میدیش به یه خانواده خود ...

میفهمم دوست عزیزم باهات کاملا موافقم 

این قضیه حرف مادرشوهرم مال عقد بود ک مثلا خیالش راحت بشه ک ما جهاز خوب بدیم ک خداروشکر همینطور هم شد اما بماند ک چقد دخالت کردو حرف نامربوط زد

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
متاسفم دوست عزيز خط فكري شما خيلي متفاوته احساس دست نخورده كه ما توي علم روانشناسي بهش ميگ ...

متاسفم ولی من اصلا روانشناسا و گفته هاشونو قبول ندارم و خیلی از جاها بهم ثابت شده که اشتباه میکنن

منظورم ب شخص شما نیست 

روابطی ک داشتم اینطور بوده و اکثریت هم موافق بودن 

متاسفم ولی من اصلا روانشناسا و گفته هاشونو قبول ندارم و خیلی از جاها بهم ثابت شده که اشتباه میکنن م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مشخصه 

اينطوري نميگفتين تعجب ميكردم

يارب اين چندين علامت امشب است..يا مگر روز قيامت امشب است
متاسفم ولی من اصلا روانشناسا و گفته هاشونو قبول ندارم و خیلی از جاها بهم ثابت شده که اشتباه میکنن م ...

منذخودم عروس باکره میخوام و دست نخورده نرزین سرم من،رفتم 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مشخصه  اينطوري نميگفتين تعجب ميكردم

اره چون اکثریتشون خودشون زندگیای ناموفق داشتن😏😏😏😏😏😏😏😏و اینکه ادمای عصبی

کمال گرا و بدبینی هم هستن

ببین عزیزم همچی فقط درس نیس! خیلی از ادمای تحصیلکرده رو میشناسم ک باوجود تحصیلات بالا هیچ درکی از ز ...

خیلی از اونایی ام که بدنشون دست نخورده است هیچ درکی از هیچ چیزی ندارن دلیل نمیشه چون بدنشون پاکه یعنی خیلی ادم خوبی هستن

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
اره چون اکثریتشون خودشون زندگیای ناموفق داشتن😏😏😏😏😏😏😏😏و اینکه ادمای عصبی کمال گرا و بدبینی ه ...

دوست عزيز يه سر به تاپيكات بزن نود درصد مادرشوهر خواهرشوهر ورقابت با فاميل شوهر  

فك نميكني جيزي كه انقد سطحتو پايين اورده همين قضاوتهات و خوددرگيريهاته 

متاسفم دوست عزيز خط فكري شما خيلي متفاوته احساس دست نخورده كه ما توي علم روانشناسي بهش ميگ ...

با همون علم روانشناسیتون به این نتیجه رسیدین پاکی و نجابت معنی نداره برای دختر؟ 

اونایی که دیگه به ته این علم رسیدن دارن تو اوج آزادیه روابط در کشورشون تو اروپا و آمریکا، دارن میزنن تو سر خودشون که قبل ازدواج به هیچ وجه رابطه جنسی نداشته باشید! 

امان از شما که با خوندن چارتا کتاب درسی دانشگاهی خودتونو اینقد صاحبنظر میدونید! 

دواي درد مردم ما مطالعه مطالعه و مطالعه ست 

ماها مردم مطالعه و ازاد انديشيمون صفره وقتي يكي ميگه به فلان شخص مراجعه كن ميگيم اونا خودشون از ما بدترن 😶 جمله اي كه بارها و بارها ميشنويم

با همون علم روانشناسیتون به این نتیجه رسیدین پاکی و نجابت معنی نداره برای دختر؟  اونایی که ...

فرمايش شما متين 😊