2777
2789
عنوان

کسی میدونه جریان این پیامک پلیس امنیت اخلافی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5967 بازدید | 73 پست

احتمالا روسریتون تو ماشین افتاده و اس ام اس هم واسه شماره ی مالک خودرو میره. جریمشم زیاده . یکی از دوستام واسش اس اومد که ماشینتون ۲۱ روز توقیف میشه خودت بیار تحویل بده . نرفت دیگه نمیدونم چقدد جریمش اضاف شد

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه ها من نمیدونم این پیامک ها راسته یا مزاحمی هست این کار رو میکنه..

اما خاله ی من بالای 60 سالشه و یه پیامی براش اومد و بعدشم خلافی ماشین نمی تونست بگیره چون هی ارجاعش میدادن که شاکی داری ..

گفتن بی حجابی بوده توی ماشین و یه بسیجی شماره ماشین رو برداشته و اطلاع داده.

یه سال خاله ام می دوید که ثابت کنه بابا من سنی ازم گذشته و من شوهرم فوت کرده و پیر تر از این حرفام که از این کارا بکنم.

بعد راضی شدن و درست کردن که بتونه خلافی ماشین رو بگیره

گفتن پس کسی توی ماشین بوده که بی حجاب شده !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب

کلا مثل اینکه حجاب رفته کنار 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه نيست حتما تو ماشين روسريش افتاده يا رو شونه اش بوده دوربين عكسشو گرفته يا از جلو امنيت اخلاقى رد ...

جدی؟؟جدیدا اینطوریه؟

چون به من که پیام ندادن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه نيست حتما تو ماشين روسريش افتاده يا رو شونه اش بوده دوربين عكسشو گرفته يا از جلو امنيت اخلاقى رد ...

تو ایام عید که مسافرت بودیم دخترم تو بغلم خواب بود متوجه افتادن شالم نشدم یه پیامک اوند که اخطار داد مثلا ولی دیگه حواسم جمع بود که تکرار هم نشد

بچه ها واقعیه این جریان؟؟

من الان گرخیدم

از فردا هد میزنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اولین باره ک میشنوم همچنین چیزیو ؟ شما ک از این پیامکا براتون میاد تهرانین ؟

دوست من که واسش این پیام اومد تو تهران بود شالش افتاده بود

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه ها بگید دیگه

ینی واقعیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40