یه لحظه فک کردم خودم تاپیک زدم ازعصر دارم به این فک میکنم برم ترنجبین بخرم البته نوزاد من50روزشه.نا ...
اگه این جواب نداد یکم کره برای نی نی شیاف کن یا مقعدش رو با روغن زیتون تحریک کن یا چند قطره روغن زیتون بریز تو ابجوش بده بهش
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
۲۵ روزشه سر خود ترنجبین ندیا حتما به دکتر بگو خدایی نکرد یه کوتاهی میکنی یه عمر پشیمونی میکشی نوزاد ...
اینجوریام نیست دیگه اینجور چیزا از قدیم بوده به بچه ها میدادن
الانم مثلا همین قطره ها روشون رو بخونی نود درصدشون عصاره گیاهی دارن و منشا کلا گیاهی دارن
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
والا من لچم زردی داشت مامانم هزار دفعه اومد ترنجبین و عنابو از این چیزا بده نزاشتم. خیلی میترسم . بچ ...
نه عزیزم اتفاقا بچه منم داشت من با همینا کنترلش کردم نه دارو لازم شد الحمدالله نه بستری نه دستگاه منم بچه اولمه ولی خیلی گیر نیستم کلا مگه اینکه بدونم بچم اذیته اونوقته که دور از جون همه مامانا ی سگی میشم که پاچه همرو میگیره
من به پسرم تا دو سه ماهگی هم میدادم بخاطر همین یبوست ولی یبار دکترش گفت برای رفلاکس خوب نیست دیگه ندادم
نه عزیزم اتفاقا بچه منم داشت من با همینا کنترلش کردم نه دارو لازم شد الحمدالله نه بستری نه دستگاه من ...
نه من ندادم همش بردم دکتر هزارتا آزمایشو اینا داد. بمیرم براش تو ۲۰ روزگیش بردم این دکترا هی ازش خون گرفتن دستاشو سوراخ کردن الان دارم بهش فکر میکنم خیلی ناراحت شدم 🙁🙁🙁🙁
شوهرم نذاشت حتی ببرمش ازمایش گفت ببریم سوراخ سوراخش میکنن
الان پروفایل و تاپیکات دیدم بسلامتی تازه زایمان کردی؟
دخترت خوب شد تو این تاپیک گفتی گریه میکنه؟
فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل رو از گوگل سرچ کنید همه فصلها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی بهعلت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست