برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
پزشکا ترنجبینو تایید نمیکنن من از یه دکتر اطفال شنیدم برای نوزاد ممکنه ایجاد عفونت کنه، نوزادتون چند وقتشه باید دنبال علت دل درد باشین، البته من خودم دادم بعد اینجا از مادرا شنیدم زیاد ندید تنبلی روده میاره دیگه ندادم
برای نفخ قطره کولیک ایز بگیر بده ولی اگه رفلاکس نداره ترنجبین هم میتونی بدی ضرر نداره برای یبوستش
اندازه نصف ق غذاخوری تو نصف فنجون اب جوش حل کن از پارچه ردش کن ی حبه قند کوچولو بنداز توش بده بهش میتونی مثلا بیست میلی یا همون سی سی بدی
یعنی من هرچی تاپیک رفتم نظر دادم هشتاد درصد مال همین مشکل و رفلاکس نی نی ها و دل درد بوده
ازعصر دارم به این فک میکنم برم ترنجبین بخرم البته نوزاد من50روزشه.نان 1 هم کنار شیر خودم بهش میدم یه ذره
الانم شکمش جند روزه کار نکرده
تو نت نوشته بود یه قاشق مرباخوری بریزین توی اب جوش بعد صاف کنین بخورن اها توی یک جهارم لیوان اب جوش
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
ولی این قطره کولیک و همین که دوست عزیز گفتن دایمتیکون هم عالیه واقعا بگیر بده برای نفخ خیلی اروم میشه