2777
2789
عنوان

ترنجبین

37552 بازدید | 26 پست

سلام خانوما چند روزه بچه م دلدرد داره  

امروز واسش ترنجبین خریدم نمیدونم چطوری درست کنم 

یعنی اندازه ها رو نمیدونم 

چقدر ترنجبین رو تو چقدر آب بریزم؟ 

چه مقدار به بچه بدم بخوره؟ 

هرروز بدم بهش یا هروقت دلدرد داشت؟؟  

راهنمایی کنید لطفا

دلش برای چی درد میکنه؟

اگه رفلاکس داره نده بهش

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بچت چند وقتشه؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
دلش برای چی درد میکنه؟ اگه رفلاکس داره نده بهش

گلاب به روت یبوست و نفخ داره

از وقتی شیرخشک کمکی بهش میدم اینجوری شده

زیاد هم نمیدم ها 

نصف شب ها یه شیشه کوچیک 

بقیه وقتا شیر خودمو میخوره

پزشکا ترنجبینو تایید نمیکنن من از یه دکتر اطفال شنیدم برای نوزاد ممکنه ایجاد عفونت کنه، نوزادتون چند وقتشه باید دنبال علت دل درد باشین، البته من خودم دادم بعد اینجا از مادرا شنیدم زیاد ندید تنبلی روده میاره دیگه ندادم

پزشکا ترنجبینو تایید نمیکنن من از یه دکتر اطفال شنیدم برای نوزاد ممکنه ایجاد عفونت کنه، نوزادتون چند ...

یه چیزایی رو تجربه ثابت کرده 

دکترا خودشون هم با ترنجبین بزرگ شدن 

خودمون هم همینطور

برای نفخ قطره کولیک ایز بگیر بده ولی اگه رفلاکس نداره ترنجبین هم میتونی بدی ضرر نداره برای یبوستش

اندازه نصف ق غذاخوری تو نصف فنجون اب جوش حل کن از پارچه ردش کن ی حبه قند کوچولو بنداز توش بده بهش میتونی مثلا بیست میلی یا همون سی سی بدی 

یه چیزایی رو تجربه ثابت کرده  دکترا خودشون هم با ترنجبین بزرگ شدن  خودمون هم همینطور

میدونم من گفتم خودمم دادم ولی خواستم یکم بیشتر دقت کنین شاید اگر علت گریرو پیدا کنین راههای بهتری باشه من از قطره کولیک ایز و دامیتوکون نتیجه گرفتم

یعنی من هرچی تاپیک رفتم نظر دادم هشتاد درصد مال همین مشکل و رفلاکس نی نی ها و دل درد بوده  

یه لحظه فک کردم خودم تاپیک زدم

ازعصر دارم به این فک میکنم برم ترنجبین بخرم البته نوزاد من50روزشه.نان 1 هم کنار شیر خودم بهش میدم یه ذره

الانم شکمش جند روزه کار نکرده

تو نت نوشته بود یه قاشق مرباخوری بریزین توی اب جوش بعد صاف کنین بخورن اها توی یک جهارم لیوان اب جوش

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
هرروز بدم؟

من تقریبا ی روز درمیون دادم

ولی این قطره کولیک و همین که دوست عزیز گفتن دایمتیکون هم عالیه واقعا بگیر بده برای نفخ خیلی اروم میشه