2777
2789
عنوان

رفیق

244 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها یه مدتیه شوهرم هر روز دیر میاد خونه با یه آقایی تا ساعت ۹ بیرونن البته شوهرم کارمنده و تا ساعت ۶ اداره است بعد از اون با این آقاست من خودمم کارمندم  دوست دارم شبها شوهرم خونه باشه چون ما کل روز رو همدیگه رو نمیبینیم و سر کاریم منو شوهرم خیلی باهم دیگه صمیمی هستیم و همیشه شب ها باهم فیلم و سریال میبینیم ولی الان نزدیک ۵ یا ۶ ماهی میشه این آقا وارد زندگیمون شده و شب ها شوهرم وقتی واسه شام میاد همینکه شامو خورد دوباره بهش زنگ میزنه و میگه بیا تا ساعت ۱۲ شب شوهرم دوباره با اونه دیشب واقعا باهاش اتمام حجت کردم و گفتم اگه قراره که با رفیقت باشی شب ها دیگه نیا خونه یا منم مثل تو با رفیق هام میگردم و تنهات میزارم اینم بگم من بچه ای ندارم تنهام تو خونه خودمو با خیلی چیزها گرم میکنم ولی واقعا شما بگین حق با منه یا اون؟بهش گفتم آدم متاهل متعهده البته شوهرم فوق العاده مرد خوب وپاکیه ولی این رفیقش دست از سرمون برنمیداره میخواد باهاش تو یه معمله ای شریک بشه منم نزاشتم تا حالا شما بگین چیکار کنم دیشب قول داد شبها ترک نکنه خونه رو و بمونه ولی بگین من چیکار کنم تو رو خدا تا این مرد از زندگیمون بره بیرون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاهله واسه همین من اعصابم داغونه

چه جالب به نظرم حق باشماست 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اینجا دیگ باید زرنگ باشی ک اون نتونه بعضی نیازهای شوهرتو براورده کنه

بدبختی شوهر من یکم سرد مزاجه یعنی از اول ازدواج اینطور بوده و از این راه زیاد به نتیجه نمی رسم همش میگه به خاطر تو و زندگیمون میرم بیرون که وضعمون خوب بشه و تو خوشحال باشی نمی دونه خوشحالی من بودن اونه نه پول