2777
2789
عنوان

تاپیک مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 188 پست

#سیاست_دوران_نامزدی

💞🍃 احترام به نظر شما 

اگر مثلا مادر نامزدتون خودشون رفتن با #سلیقه خودشون چیزی رو برای شما خریدن که جزو خریدهای عقد بوده و میبایست شما هم می بودین مثلا سرویس طلا 

👈حواستون باشه که همون اول، توی ذوقشون نزنین، ولی بعدش به نامزدتون با #آرامش و #مهربونی بگین که:

" منم دوست داشتم می بودم... می دونی اخه این چیزا سلیقه ایه ، خب منم دوست داشتم توی خرید سرویس طلای خودم می بودم ...."  

چهرتون رو هم #ناراحت کنین و یه جورایی برین توی خودتون .فایده این کار اینه که اولا ممکنه موقعیت فراهم بشه و بتونین #سرویس طلا رو عوض کنین و اونی که دوست دارین رو بگیرین. ولی اگر نشد عیب نداره. حداقلش اینه که #حرفتون رو زدین و دفعه های بعدی یادشون هست که بدون نظر شما براتون خرید نکنن

یادتون باشه با دعوا این چیزا درست نمیشه، بهتره با #آرامش و صبر حرفتون رو بزنین . چون اینجوری دیگه حق به جانب شماست ولی اگه #دعوا کنین اصل حرف گم میشه و اون دعواهه بیشتر از حرفهاتون به چشم میاد و برچسب عصبی و .... هم ممکن بخورین.

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

چند تا نکته میخوام بگم 👌

✅ اگه شوهرتون عصبانی میشه چیزی میگه شما سکوت کنید نذارید حرمت بینتون شکسته بشه

✅ اگه حرف بدی یا رفتار بدی از طرف مقابلتون دیدید بهش طعنه نزنین که شما فلانین و..... در عوضش بهش بگین عشقم این حرف یا رفتار واقعا به شخصیت تو نمیخوره و از تو بعیده چون تو خیلی آدم با شخصیت و محترمی 😍

من به معجزه کلام واقعا ایمان دارم. با این کار تو اشتباهشو بهش میفهمونی بدون هیچ دلخوری چون از واژه مثبت استفاده کردین.

باید قشنگ حرف زدنتو یاد بگیریم....این کار و انجام بدین و نتیجه اشو هم ببینید

✅ نکته ای بعدی اینکه هیچوقت همسرتونو با کس دیگه ای مقایسه نکنید 😡 چون واقعا روحیه اشو بهم میریزه .

در عوض اون خصلتی که دوس دارین طرفتون داشته باشه بهش بگین که تو چقد خوبی یا این اخلاق رو داری .

اون اخلاق رو تو وجودش پرورش بدین و کم کم خودشم باورش میشه که خوبه و همونی میشه که شما میخواین فقط طعنه نزنین چون بدتر میشه.‌

✅  همیشه سعی کنید مرتب باشید 👌نه فقط موقعه ای  که قراره رابطه داشته باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹خیالت_راحت_پررو_نمیشه 

هر از چند گاهی وقتی از #مهمونی برمیگردین به همسرتون بگین که:

👈" تو کل مردهای فامیل ما تو تکی" یا " هیچ کس توی فامیل به اندازه من خوشبخت نیست" 

یا

👈"فلان ویژگی ات باعث شده من تو فامیل بهت افتخار کنم "

#باور کنین که مرد پر رو نمیشه.

باور کنین که اثر این #انرژی_مثبتی که به همسرتون می دین ده برابر به زندگی خودتون بر میگرده.

حتی،اگر واقعا شما خوشبخت ترین زن فامیل #نیستین باز هم این رو به همسرتون بگین. #تأثیراتش رو می بینین

💠البته دقت کنین؛ دائمی و همیشه نگین که کلیشه و تکراری بشه و خودتون هم بسنجین و بر حسب موقعیتتون تعریف و تمجید کنین.

از طریق علائم زیر در کودک می توان به #استرس_مادر پی برد 

👈کم وزن گرفتن مادر

👈دل پیچه،دل درد،استفراغ

👈گریه ی طولانی 

👈بی خوابی 

👈حالت عصبی در هنگام شیر خوردن

‍ 🔵بچه هایی که وزن نمیگیرند این توصیه واسشون مفیده 

دو قاشق پودر سنجد یا سویق

دو قاشق عسل

نصف استکان گلاب

یک لیوان شیر گرم

ناگفته نماند که 4 ماه مداومت داشته باشین تاجواب بگیرین

💢⁣شیر مادر نه تنها برای نوزاد فواید زیادی دارد بلکه برای کاهش سایز دور شکم مادر هم خوب است. 

🔺👈بسیاری از مادران ، با شیر دهی به نوزاد  زودتر به وزن قبل از بارداری رسیده اند.

#ماه_های_جنینی عبارتند از:

1) ماه اول : ماه قلب❤️

2) ماه دوم : ماه چهره خوب☺️

3) ماه سوم : ماه تارهای صوتی🎶

4) ماه چهارم : ماه رویش مو 👶

5) ماه پنجم : ماه حرکت 🚶

6) ماه ششم : ماه عضلات💪

7) ماه هفتم : ماه اعصاب 🤗

8) ماه هشتم : ماه زیبایی 😍

9) ماه نهم : ماه تولد 😋

💢⁣زنان باردار اولین بار لگدهای جنین را از هفته 16 تا 22 احساس می‌کنند. 

🔺👈بیشترین آنها مربوط به هفته های 28 تا 32 است 

🔺👈اما بعد از آن حرکات جنین کمتر می‌شود 

🔻#زناشویی_جنسی 

🔴 چرا برخي خانم‌ها در حين رابطه جنسي درد دارند؟

❗️👈دليل درد طی رابطه جنسی، يا خشکي واژن است يا عفونت واژن.

که در صورت اول مشکل به کمک استفاده از ژل مخصوص حل مي‌شود و در مورد دوم بايد به متخصص زنان مراجعه کرد.

❗️👈يکي ديگر از دلايل درد که البته بسيار نادر است يک نوع ناراحتي رواني به نام واژينيسم است که در آن فرد از خود، بدن و جنس‌اش ناراحت و ناراضي است.

در این حالت در موارد شدید شخص اجازه نزدیکی نمیدهد. و حتی اجازه معاینه پزشک را نمی دهند.

❗️👈در 5 تا 10 درصد زنان نيز آندرومتريوز يا مشکلات رحمي دليل دردهاي عميق است که به هر حال بايد براي درمان آن به پزشک زنان مراجعه کرد.

🔴 📢 اگر دختر میخواهید...

💖 امام صادق(ع)میفرماید :

سبزی خرفه گیاه موردعلاقه مادرم حضرت زهرا بوده است بخورید از آن،تافرزندتان دخترشود.

بهبود لکه_بینی_در_بارداری 

🔺به مدت چند روز ۱ق غ عسل گون🍯 + دو زرده تخم مرغ 🍳+ شیر گاو سرد🥛 وسالم بنوشید.

🍋میوه به رسیده وشیرین را به مدت ۳ روز میل کنید.

#بی_بی_چک

👈نتیجه مثبت بصورت۲ خط قرمز طی حدود ۴۰ثانیه ظاهر میشود

✅مثبت:آشکار شدن دو نوار رنگی در نواحی کنترل و پائین تر از آن

❌منفی:آشکار شدن تنها یک نوار رنگی در ناحیه کنترل

بهترین زمان برای استفاده از بی بی چک، بر روی اولین نمونه ادرار صبحگاهی است، زیرا در این زمان هورمون بارداری بیشتر از سایر اوقات می باشد.

#بی_بی_چک 

🔸🔶نتیجه تست بیبی چک🔶🔸

پس از انجام تست یکی از سه حالت زیر ممکن است ایجاد شود:

1⃣ بر حسب میزان هورمون موجود در ادرار نتیجه مثبت به صورت 2 خط قرمز طی حدود 40 ثانیه ظاهر می شود.

2⃣ظهور رنگ در فاصله 5 تا 10 دقیقه مشكوك بوده و بهتر است چند روز بعد تكرار شود.

3⃣هر نتیجه ای بعد از 10 دقیقه فاقد ارزش است و در حکم منفی تلقی می شود.

◀️ مثبت: آشكار شدن دو نوار رنگی در نواحی كنترل و پائین تر از آن

◀️منفی: آشكار شدن تنها یك نوار رنگی در ناحیه كنترل

📢نکته مهم اینکه شدت رنگ بستگی به مدت زمان حاملگی نیز دارد.