2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردن بیان

541 بازدید | 26 پست

شکل واژنم یکم عوض شده. وقتی دسشویی میشینم به کلیتوریسم فشار میاد. خوب نمیشه این احساس و درد مبهم؟ بخیه هام زیبایی زده شده و ده روزه زایمان کردم. خیلی نگران رابطه زناشویی ام. 

قرار بود سز شم. اما نی نی عجله داشت و هفت سانت تا بیمارستان دهانه باز شد مجبوری طبیعی بدون درد انجام دادم. خیلی پشیمونم

نهال خانوم مامانی عاشقته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما تازه ده روزه زایمان کردی معلومه یکم طول میکشه من تا چن ماه بعدش موقع دستشویی اگه یکم زور میزدم یکم حس دردمبهمی داشتم و نزدیکی رو بعد ۳ ماه شروع کردم که بدنم حسابی اماده باشه 

بنطرم طبیهه.

و اینکه بعد ده روز حتما بایدی بری دکترتت ببینتت معایته کنه

ببخشید تو سزارین اگه دهانه رحم مثل سه چهار سانت باز شه بقیه میزنن یا نه فقط طبیعی بقیه اونجا میخوره

فک نکنم بخیه بزنن...من کلا باز نشده بود

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
عزیزم شما تازه ده روزه زایمان کردی معلومه یکم طول میکشه من تا چن ماه بعدش موقع دستشویی اگه یکم زور م ...

رفتم . چیزی نگفت. فک کردم چون مجبورم کرده طبیعی بیارم نگفت مشکل دارم.

نهال خانوم مامانی عاشقته
فک نکنم بخیه بزنن...من کلا باز نشده بود

مرسی گلم اخه زیاد دیدم که زور طبیعی زدن اما سزارین شدن برام سوال که اونوقت اونجا گشاد نمیشه بقیه نمیخوره؟؟

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل