2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۸ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اقدامیم🤦‍♀️

والا من که دیگه دارم تا امید میشم 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
منم فعلا موندم چیکارکنم این ماه ای یو ای میکنم 

ایشالا که جواب بده

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
سلام خانوم... باردار شدی؟؟؟ مبارکه

ممنونم گلم آره خداروشکرماه۳بارداری روپشت سرگذاشتم.آخراین ماه جنسیت فرشته کوچولوم مشخص میشه😍😍😍

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
ممنونم گلم آره خداروشکرماه۳بارداری روپشت سرگذاشتم.آخراین ماه جنسیت فرشته کوچولوم مشخص میشه😍😍😍

خداروشکر الحمدالله

بیا بگو چکار کردی

چه درمان هایی کردی تا موفق شدی

خداروشکر الحمدالله بیا بگو چکار کردی چه درمان هایی کردی تا موفق شدی

من فروردین عکس رنگی گرفتم که لوله چپم گرفتگی داشت وخداروشکربرطرف شدازهمون روزم اقدامامو جدی ترکردم

ازروز۳تاپریودتادوروزقبلش روزی۲تاقرص ویتاگنوس مصرف کردم یکی قبل صبحانه یکی قبل شام(این خیلی موثربود)

ازروز۳پریودتاروز۶روزی یک لیوان جوشانده رازیانه مصرف کردم که برای کساییکه پرولاکتین بالادارن خوب نیست

هرشب شکم وپهلووزیرشکمم باروغن سیاهدانه چرب کردم باپارچه گرم محکم روشوبستم تاصبح

توی این سیکلم که جواب گرفتم خودم وشوهرم موزوآب هویج وویتامینEمصرف کردیم

ازروز۳پریودتاروزقبل موعدم هرروزقبل صبحانه۵تادونه فلفل سیاه و۱دونه کپسول گرده نخل خودم مصرف کردم

یه معجونی هم که خیلی گرم وارزان بودآماده کردم شوهرم هرروز۱قاشق میخورد

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
من فروردین عکس رنگی گرفتم که لوله چپم گرفتگی داشت وخداروشکربرطرف شدازهمون روزم اقدامامو جدی ترکردم ...

من خیلی کاراانجام دادم ولی این دوره فکرمیکنم فلفل وگرده نخل ومخصوصاویتاگنوس خیلی موثربودآخه خیلیاباهمون دوره اول که ویتاگنوس مصرف میکنن جواب میگیرن وباردارمیشن البته اگه هردوسالم وبدون مشکل خاصی باشن