2777
2789

من خواهرزاده هام و برادر زادم خیییییلی دوست دارم

ولییییییی

همش میگم نکنه بچه خودم رو دوست نداشته باشم!

ممکنه 

آدم بچه دوستی هستم 

کمکی هم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرگلی بوی خودش میده اونا عزیربودنشون به جا بچه ام به جایی خود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه هام دارن دعوا میکنن 

دیروز کلی گریه کردم از دستشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فعلا ک حتا اب هم برای خوردن دیگه وجود نخواهد داشت بچه بیچاررو میخای بیاری عذاب بکشه؟

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

نه صدبرابر خواهر زاده برادر زاده بچهاتو دوست خواهی داشت!

من اگر مثلن صدتا دوسشون داشتم

بچهامو صدمیلیون بیشتر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

نیاز به قانع شدن نیست 

هروقت که از لحاظ روحی اماده بشی خودت میری دنبالش

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بیار تا بدبختیایی که خودمون از بچگی تا الان کشیدیم اونم بکشه حیف آخه! من که هیچ دلیلی نمیبیینم مگر تو پیری یکی باشه کمکت کنه که اونم خیلی از بچه ها کمک نمیکنن بلکه تو باید تا همون موقع هم کمکشون کنی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...