2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کنم یا نه

162 بازدید | 14 پست

بچه ها نامزدم مامانی نیستا اما خیلی احترام مامانشو توی خرید و همه چی نگه داره و به حرفش گوش میده .

الان واسه جهیزیه مامانش هرچی انتخاب کرده بود و نخرید و هرچی من گفتم رو خریده.

خونه ، کابینت ، کمد ، سرویس چوب و رنگ دیوار و همه چی رو خودم طرح دادم میدونم چقدر واسش سخت بوده به حرف مامانش گوش نداده اما سر تلویزیون مامانش گفت سام سرویس بگیرید من گفتم نه دوو بگیر. 

الان رفته سام سرویس خریده میگه دوو های الان الکین و زود خراب میشن و گرونه اونو نمیتونم بخرم .

امروز مادرشوهرم زنگ زده که تلویزیونتون رو اوردن میگم باهاش بحث کنم چرا باهام مشورت نکرده رفته خریده یا ولکنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا اون موقع که به حرفت گوش کرد و باب میلت خرید چی؟ حالا میخوای باهاش دعوا کنی توی خرید اون با خواستت احترام گذاشت تو هم به تصمیمش احترام بذار که همه چی دو طرفه باشه وگرنه هیچوقت زندگیت خوب پیش نمیره

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

عزیزم به هییییچ وجه بخاطر چنین چیزی دعوا نکن 

زندگی اینقدر مشکلات داره که اینا پیشش هیچه 

99 به یک به نفع شماست 

اگه دیدی بازم داره این قضیه بیشتر میشه اونوقت حواستو جمع کن 

راست میگ دوو زیاد باکیفیت نیس

اون یکیم تاحالا نداشتم

تاحالا باحرف شماپیش رفته حالا یه تلویزیون چیزی نمیشه

مگر بعدا باآرامش بهش بگی 

گناهی نداره بنده خدا اونم گیرشما ومادرشه کوتاه بیایید

پدر شوهر منم از سرای ایرانی رفته بود خریده بود به ما هم نگفته بود

خیلی ناراحت شدم همونجا به مادرشوهرم گفتم از پیش خود رفتن خریدن پدر شوهرم و خواهرشوهرم بعد هیچی نگفت شوهرم گفت هیچی نگو هدیه هسته دیگ به پدرشوهرم هیچی نگفتم