2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۸ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 75 پست
برامنم دعاکنین همش توی سایت های مختلف دنبال علائم بارداریم. شماعلائمت چی بود؟چندوقت اقدام بودی؟

انشالله به زودی زود دامن شمام سبز بشه گلم.

من سه ماه اقدام بووم ولی دو ماه اول خیلی رو برنامه نبود اقدامام ولی ماه سوم با برنامه جلو رفتم و باردار شدم.

علامتم این بود که قبل پریودی هر از گاهی شکمم شدییییییدا میگرفت.الانم باز همون انقباضا هست ولی شدتش خیلی کمتر شده.سینه درمم که همیشه یه هفته قبل پریود داشتم و تو بارداریمم دادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به زودی زود دامن شمام سبز بشه گلم. من سه ماه اقدام بووم ولی دو ماه اول خیلی رو برنامه نبود ...

خدا برات نگهش داره 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
منم ۱ماه اقدام کردم . دوباره هم میخوام اقدام کنم ولی همش میترسم بچه بیاد زندگیم خراب بشه

خخخخ منم میترسم 

گروه زدیم بیا اونجا https://t.me/joinchat/EWOZHBTfqFksIeMS-Ww7bg

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
شکمبند پشمی از کجا بخرم؟

همه جا می‌فروشند لوازم پزشکی فروشا