2777
2789
عنوان

بابام روانيم كرده ديگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 43 پست
خودش نميتونم بگم چيكارست اما جايگاه بالايي داره ..

کاری ندارم به جایگاهش...پزشکه یا نه؟

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

خب بهش بگو پدر من، آروزهای خودتو رو من پیاده نکن، خیلی علاقه داری پاشو برو خودت بخون که از قدیم گفتن زگهواره تا گور دانش بجو...

خودمونیم ولی

اگه عاقل باشی میشینی همون تجربی رو خووووب می خونی تا پزشکی یا دندان یا پرستاری قبول بشی...چون اینا هم پرستیژ دارن و هم پول... و بعدش یا همزمان با عزت می تونی کاره طراحی تو کنی که دیر نمیشه... ولی الان وارد هنر شی ممکنه به احتمال زیاد بعدها پشیمون شی که چرا وارد رشته های تجربی نشدی...

مملکت پزشک زده ست...یکم بزرگتر و وارد اجتماع شی متوجه میشی که چقدر اشتباه می کردی 

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         
اگه جاي من بودين چيكار ميكردين  واقعا موندم ديگه

عزیزم دختر خوب ،گرچه حفظ احترام پدر و مادر واجبه ولی واقعا واقعا اموری مثل رشته تحصیلی ،ازدواج و...تا حد زیادی شخصی هستند نه اینکه مشورت و نظر والدین رو کامل کنار بزارن نوجوونها، ولی پدر و مادر هم باید در حیطه علاقه و توان اون فرزند ،رشته خوبی رو بهشون پیشنهاد کنند ،اگه پدر شما خودشون تحصیل کرده هستند این توقع ایشون واقعا بسیار عجیبه که به یک رشته خاص اینقدر اصرار دارند،گیریم شمابه راحتی قبول شدید،آیا توان و علاقه ادامه و موفقیت درین رشته رو دارید؟ پزشکی فقط یک علم نیست ،یک حرفه سخت هست که بدون عشق و علاقه محاله کسی شرایط رو تحمل کنه.اگر هم تحمل کنه هیچ وقت پزشک خوبی نمیشه .همه اینها رو با احترام و در کمال آرامش به پدر توضیح بدید البته قبل ازون باید با تحقیق و دقت،یک رشته مورد علاقتون رو پیدا کنید و بگید هدف من اینه.و براش تلاش کنید.

خب بهش بگو پدر من، آروزهای خودتو رو من پیاده نکن، خیلی علاقه داری پاشو برو خودت بخون که از قدیم گفتن ...

با احترام به شما دوست عزیز ،مخالف این نظر هستم،این دیدگاهی محاسبه گرانه و تا حد زیادی پول پرستانه هست،الان اگه رشته مدیریت یا تاریخ پول ساز بود به اندازه پزشکی ،همه پدر مادرها بچه ها رو مجبور می کردن برن اون رشته ها

،ما نباید خودمون به بی عدالتی عدم تناسب درآمد پزشکان با دیگر تحصیل کرده ها دامن بزنیم همین نگاه هست که موجب شده جامعه ما همه جانبه در همه زمینه های صنعت،هنر ،علوم اجتماعی ،فلسفه و...رشدنکنه چون تمام نخبه هارو سوق می‌دیم به پزشکی.

عزیزم خوب درکت میکنم من از ۶ سالگی یادمه وقتی به بابام میگفتم ارزوت چیه میگفت تو پزشکی قبول بشی  ...

شما هم اگه در تصمیم گیری برای رشته استقلال رو حفظ می کردید الان دوره لیسانس رو تموم کرده بودید و چون علاقه داشتید احتمال معمار خوبی می شدید😍😥😔