2777
2789
عنوان

بابام روانيم كرده ديگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 43 پست
عزیزم دختر خوب ،گرچه حفظ احترام پدر و مادر واجبه ولی واقعا واقعا اموری مثل رشته تحصیلی ،ازدواج و...ت ...

ممنونم 

من مشخصا بهش گفتم ٢ سال پيش كه علاقه ي من هنر و طراحي هستش 

اما اون رو به عنوان حرفه و شغل قبول نميكنه و ميگه ميتوني كنار رشته اصليت ادامه بدي!!!

بله خودشون دانشجوي دكترا هستن.. 

تو این ۴ سال پشت کنکور میتونستی یه نقاش ماهر بشی 

من عاشق اسكيت و هنرم

ميتونستم تو دوتاشم موفق باشم 

حسرتشو نميخورم چون هم خودم ميدونم هم خدا كه تصميمش بامن نبود 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق اسكيت و هنرم ميتونستم تو دوتاشم موفق باشم  حسرتشو نميخورم چون هم خودم ميدونم هم خدا ك ...

دست تو نبود ولی دست خودتم بود 

من ۱۹ سالمه ولی ب بابام اجازه ندادم هیچ وقت بخاد تو کارام دخالت کنه تو ک ۲۱ سالته انقد ب خودت فشار نیار 

حس هیچی نیست داغون تر از دیروز 
دست تو نبود ولی دست خودتم بود  من ۱۹ سالمه ولی ب بابام اجازه ندادم هیچ وقت بخاد تو کارام دخالت ...

كار خوبي كردي يادت باشه هميشه هميييشه دنبال چيزي باشه كه عاشقشي

نه مثل من..

من به خودم قول دادم ك امسال اخرين سالي باشه كه دنبال ارزوي بابامم..

كار خوبي كردي يادت باشه هميشه هميييشه دنبال چيزي باشه كه عاشقشي نه مثل من.. من به خودم قول دادم ك ...

برفرض ک بهترین رتبه بیاری و بری بهترین دانشگاه میتونی ک ب درست و کارت عشق داشته باشی؟

حس هیچی نیست داغون تر از دیروز 
ميشه؟؟؟

اره من الان داداشم دندون میخونه ولی ترکیه نه، بعد از ۷۲ واحد که پاس کن راحت انتقالی میگیرن ایران

پولم که باشه راحتتر میان، مثلا دانشگاه تهران و شهید بهشتی خیلی راحت دانشجو انتقالی میگیرن ولی ترمی ۹۰ میلیون میگیرن، دانشگاههای شهرای دیگه ارزونترن