2777
2789
عنوان

هرکی احساس میکنه دکتره،بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 61 پست
حجامت کردی؟؟؟؟ سودای بدن ک زیاد بشه شروع میشه با چند ماه ن بلکه چند سال باید زیر نظر طب سنتی خووووو ...

طب سنتی گفت غلبه سودا داری، جوشونده داد اما چیزی از حجامت نگفت برام

کجا رفتی عزیزم؟؟ باید پیش دکتر متخصص بری! یعنی پزشکی که دکترای عمومی خونده و بعد تخصص طب ایرانی گرفت ...

خدا خیرت بده یک نفر ادم سالم و عاقل پیدا شد که گفت برید دکتر عمومی که phd طب سنتی گرفته من مردم این و نتونستم بفهمونم که امثال تبریزیان چیزی از طب نمیدونه سر کار میزاره همه رو دارو روده بزرگ میده دارو روده کوچک و ... همین یعنی کلاه برداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این بیسوادا مثل تبریزیان و شاگرداش گند زدن دو هفته پیش یه مریض اومد رفته بود پیش این اقا خانم کی ...

بیسواد....بیسواد کسایی مث شمان که باورتون نمیشه علم پزشکی ما از یهوده اگ واقعا پزشکی موفق بوده چرا روز ب روز بیمارامون بیشتر ...چرا سونامی سرطان؟؟؟

چرا روز ب روز بیمارستانامون زیادتر ؟؟؟

کمی تفکرررر

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
خدا خیرت بده یک نفر ادم سالم و عاقل پیدا شد که گفت برید دکتر عمومی که phd طب سنتی گرفته من مردم این ...

شما خودتون پیش تبریزیان رفتین ک انقدر تبلیغ بد ازش میگین؟؟؟

انقدر راحت مدیون کسی شدن؟؟؟انقدر راحت حق الناسس؟؟؟

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
کجا رفتی عزیزم؟؟ باید پیش دکتر متخصص بری! یعنی پزشکی که دکترای عمومی خونده و بعد تخصص طب ایرانی گرفت ...

من‌ مشهدم عزیزم، طیرانی اینجا خیلی جاافتاده و مشهوره، چندباری اونجا رفتم

بیسواد....بیسواد کسایی مث شمان که باورتون نمیشه علم پزشکی ما از یهوده اگ واقعا پزشکی موفق بوده چرا ر ...

توهین نکن عزیزم اگه شما سواد داشتی میفهمیدی پزشکی از کجا اومده تو اگه خودت و خانوادت خدایی نکرده سرطان گرفت برین تبریزیان کار خوبی میکنی بهتره واست همین امثال شما تا سرما میخورین میرین پیش پزشک اینجاها که میرسه تبلیغات میکنید

وای این بیسوادا مثل تبریزیان و شاگرداش گند زدن دو هفته پیش یه مریض اومد رفته بود پیش این اقا خانم کی ...

😱😱😲واااای ،اصلا ادم نمیدونه کدوم دکتر و کجا خوبه،هرکسی یچیزی میگه

دکترای طب سنتی امثال خیر اندیش و تبریزیان مریضایی ک تو کشورای خارجی نتونستن درمان کنن با یه نسخه خیلی ساده درمان کردن کیلیپ و اثباتشم هست 

حتی پیشنهاد از طرف درمان شده های خارج دریافت کردن برا اینکه براشون مرکز تخصصی افتتاح کنن خارج از ایران...

ایران و وزیر بهداشت منفور اگ با اونا مخالفه چون دکانی خودشون تعطیل میشه 

چون میدونن طب ائمه و قرآن ریشه کن میکنه و طب پزشکی ک از یهوده بدترررر..

خود یهودیا مرکز تخصصی حجامت دارن ...حجامتی ک از پیامبره و اما تو ایران ...خدایا خودت ظهور کن😏😁

بیسواد....بیسواد کسایی مث شمان که باورتون نمیشه علم پزشکی ما از یهوده اگ واقعا پزشکی موفق بوده چرا ر ...

الان ۹۹ در صد سرطان ها داره درمان میشه خارج از ایران داخل ایران هم ۷۰ در صد درمان میشه بخاطر کمبود دارو خوب و کوتاهی در درمان بخاطر امثال این اقا که میگه من دارو ضد سرطان دارم و مردم میرن بعد زمانی میفهمن باید شیمی درمانی بشن که به کل بدن متاستاز داده و مرگ

توهین نکن عزیزم اگه شما سواد داشتی میفهمیدی پزشکی از کجا اومده تو اگه خودت و خانوادت خدایی نکرده سرط ...

شما ک سر تا پا صحبتاتون توهینه ..جواب ابلهان خاموشی ست!

شما بهتره مدیون امثال تبریزیان و من باشین..😊

خدا خیرت بده یک نفر ادم سالم و عاقل پیدا شد که گفت برید دکتر عمومی که phd طب سنتی گرفته من مردم این ...

ممنون عزیزم، والا من پیش تبریزیان نرفتم و نمیدونم چجوریه، ولی برای معده م بعد از کلی درمان شیمیایی، از طب ایرانی وااااقعا جواب گرفتم، البته برای سنگ کلیه م هم بعد از سنگ شکن و داروشیمیایی و..‌، از داروی علی کردی جواب گرفتم که داروی حلال سنگ میسازه و هیچ تحصیلاتی هم دراین زمینه نداره! من از همین نی نی سایت اسمشو شنیدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
الان ۹۹ در صد سرطان ها داره درمان میشه خارج از ایران داخل ایران هم ۷۰ در صد درمان میشه بخاطر کمبود د ...

شما اصلا میدونی شیمی درمانی چیه؟؟؟؟😁

من کم تحقیق و دانش ندارم ...از خودم صحبت نمیکنم ..لطفا آمارتونو دقیقتر کنین هه 

من واقعا چیزی نمیدونم و بی طرفانه حرفمو میزنم،چون نه از طب سنتی خیری دیدم نه این دکترای خودمون

ولی یکی از دلایل سرطان فقط مواد غذایی ژنتیکیه که مسئولین گرامی دارن وارد میکنن،حالا نقش پزشکا رو نمیدونم دیگه

و اما خانم ملیح من و خانوادم اگ سرما بخوریم به گفته ی استادم دمنوش آویشن میخوریم...امتحانش ضرری نداره ..توصیه ی یک بیسواد😅

شما ک سر تا پا صحبتاتون توهینه ..جواب ابلهان خاموشی ست! شما بهتره مدیون امثال تبریزیان و من باشین.. ...

خدا به من عقل داده اعتماد به حرف تبریزیان و امثالش و شما توهین به خودمه من واسه خودم و بدنم ارزش قائلم 😁