2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

213 بازدید | 24 پست

چکار کنم این هفته های باقیمانده جنین تپل نشه؟ احتمالا اگردردام شروع نشه تا پایان ۴۱هفته زایمانم عقب میفته. وزن الانش ۳۲۸۰گرمه که هفته ۳۸رو پر کردم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

چاره ایی نیست اگه تا ۴۱ بری احتمال ۳۷۰۰ بشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خوبه که عزیزم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

با۴ مغز وانجیر خشک جنین وزن میگیره و برگه زرد الو بخور و به پهلوی چپ بخواب

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
میدونم. میخوام تپل نشه.۳۵۰۰بیشتر نشه.

باورت میشه منم دوستدارم ۳۵۰۰ باشه😂بیشتر باشه دردش بیشتره.۳۱ هفته رفتم سونو۱۶۰۰ بود

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
وای نه. اینارو بخورم که وزنش زیاد میشه.

فکر کردم میگی وزنش زیاد بشه عزیزم  خخخخخ

بچه ها من ۳۳هفته و۴روز وزن نی نی ۲۱۵۰بود بنظرتون اگر سی هفت هفته کامل بدنیا بیاد تقریبا چقدر میشه وزنش؟اصلا کامل شده ریه هاش ومشکلی نداره؟اخه دردام و انقباضم شروع شده دکتر فعلا بهم قرص داده گفت تا یه هفته دیگه بمونه استرس دارم ونگرانم اگر کسی میدونه کمکم کنه انشالله نی نی های همه سالم وسلامت بدنیا بیان دعا کنید نی نی منم سالم وسلامت دنیا بیاد

روبسوی تونمودم که پناهم بدهی.....
بچه ها من ۳۳هفته و۴روز وزن نی نی ۲۱۵۰بود بنظرتون اگر سی هفت هفته کامل بدنیا بیاد تقریبا چقدر میشه وز ...

بطور تقریبی میگن هفته ایی ۱۵۰ تا۲۰۰گرم اضاف میکنن.

امپول تشکیل ریه بتامتازون تزریق کردی؟نگران نباش سالم میمونه.