2777
2789

عزیزم کلا ترک ها راه درمان قطعی ندارند اصلا اما میتونی از روغن فوق العاده بایواویل استفاده کنی تاکمرنگ تر بشن 

شما باید قبل از زایمان و حتی بارداری نواحی ای که می دونستن قراره ترک بخورن رو با روغن بایواویل چرب می کردی محال بود ترک بخوره اون موقع

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بایو اویل داروخانه دارن. کرم کلاژن طبیعی هم یکی از هم کلاسی های ما تولید میکنن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
عزیزم کلا ترک ها راه درمان قطعی ندارند اصلا اما میتونی از روغن فوق العاده بایواویل استفاده کنی تاکمر ...

دوستم همش چرب میکرد اماترک داره خیلی من چرب نکردم هیچی ترک ندارم باورکن بچم ریز بود ممکنه برا اون باشه؟

.

بهترین کرم کلاژن رو از سایت کیم کالا خریداری کردم اینم شماره هاشونه09120750932-09120132883 - 02186081142 - این کرمی که از سایت کیم کالا مشاوره شدم و خریداری کردم یه کرم خیلی خوب و عالی برای پوستم بود هم لایه برداری کرد و هم چین و چروک و لکهای صورتم رو ازبین برد