2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

4335 بازدید | 27 پست

من خیلی ناراحتم

تازه فهمیدم حامله ام

یه سره دارم به جنسیت فکر میکنم

بچه پسر دوست دارم

همش دارم فک میکنم اگه دختر بشه خیلی ناراحت میشم

بعد باز عذاب وجدان میگیرم که الان خدا قهرش میگیره با این طرز فکرم

ولی دست خودم نیست به خدا

از بس به پسر فکر کردم نمیتونم تصور کنم بچم دختر شه

چیکار کنم از این ذهنیتا دور شم

خیلللی ناراحتم

اصن افسرده شدم انگار😔😔😔😔

بشین عکسای بچه های ناسالم رو ببین و یه لحظه خودت رو بذار جای مادراشون.

چرا دختر نه؟دختر بود و بزرگ شد و گلی به سرت زد اونوقت که بزنی تو سرت بخاطر این افکار ناسالم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

دختر نعمت بزرگیه.به این فکر کن که همدم مادره. همیشه کنارته دلسوزته. فکر کن یه دختر خوشگل داری موهاشو میبافی لباسای خوشگل تنش میکنی برات بلبل زبونی میکنه. شادی خونه هست دختر مگ میشه نباشه؟؟؟؟؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دختر دوست دارم ولی همش دوست دارم بچه اولم پسر شه دومی دختر

از دنیای دختر بچه ها خوشم نمیاد

خودم اصلا لوس نیستم خیلی جدیم هیچوقت لوس نبودم از لوس بودن دختر بچه ها خوشم نمیاد.

عجب حلوای قندی تو😍😍😍😍😍😍😍

نمیگم دختر بده

ولی دوست دارم بچه اولم پسر باشه بنا به دلایل خیلی زیادی که اطرافم هست

دخترم دوست دارم

اما دلم میخواد دومین بچم دختر بشه

حالا کار ندارم به اینکه چی میشه اخرش

به اینکه میخوام از ذهنیت بیام بیرون و نمیتونم اذیتم میکنه

هی میخوام بهش فکر نکنم باز یه چی پیش میاد که میرم تو فکرش 

نمیگم دختر بده ولی دوست دارم بچه اولم پسر باشه بنا به دلایل خیلی زیادی که اطرافم هست دخترم دوست دا ...

الان ک جنسیت بچه شکل گرفته اما باید قبل بارداری رحمتو گرم میکردی چیزای گرم میخوردی و شوهرتو تقویت میکردی چون اسپرم ضعیف باعث میشه جنین دختر بشه

عجب حلوای قندی تو😍😍😍😍😍😍😍

می دونم کلیشه ای هست  صحبتم اما دعا کن سالم باسه

دور از جون بچت این قدر مریضی و اینا زیاد شده آدم می ترسه باز بچه بیاره

من  فکر سومی بودم از وقتی تاپیک مادری رو خوندم که بچش اتیسم داره ترسیدم

چند وقت پیش هم اتفاقی یک تاپیک قدیمی دیدم خانومه راهکار می خواست پسر باردار بشه   من هم تاپیک های دیگش رو  نگاه کردم دیدم پسر باردار شده اما بیماری داشت که لاعلاج بدد

منظورم این نیس هر کس جنسیت خاصی بخواد بچش بیمار میشه منظورم اینه اول سلامتی

مطمان باش اگه بچت دختر بشه و دنیا بیاد این قدر دوستش داری فقط به خاطر حرف های امروزت شرمنده خودتی. انشالله پسر باشه اگر دختر هم بود دفعه بعد با برنامه پسر دار شو. آدم هر دو جنس رو می خواد 

مامان هلن و هادی و حامی 
منم دختر دوست دارم ولی همش دوست دارم بچه اولم پسر شه دومی دختر

من وقتی باردار شدم ی سره تو گوشم میخوندن ک بچه باید پسر باشه ‌...با اینکه از قبل اصلا برام جنسیتش مطرح نبود...طبق حرف اونا خودمو باپسر وفق دادم همش میگفتم پسره با اینکه حتی از پسرا چندشم میشه ...دخترارو خیلی بیشتر دوس داشتم ولی بخاطر اطرافیان میگفتم باید پسر شه ....وقتی رفتم سونو دوقلوهام دختر شدن ‌..تا ۳ روز فقط کارم گریه بود ..هر وقت بهش فک میکردم اشکام سرازیر میشد ک چرا حداقل یکیش نباید پسر میشد....اگه خوب توجه کنی این حسا همش ناشی از حرف اطرافیان و خواسته اوناست ...شاید اینجا این حرفمو رد کنی و بگی درست نیست ولی کاملا درسته ....وگرنه برا مادر هیچ فرقی نداره بچش چی باشه ...من الان دوتا دختر سالم دارم و خیلی خوشحالم ولی بازم مجبورم باردار شم تا ی پسر بیارم حداقل ک دهن بقیه رو ببنده ....مشکل ما اینه ک زیادی ب حرف بقیه بها میدیم 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
من وقتی باردار شدم ی سره تو گوشم میخوندن ک بچه باید پسر باشه ‌...با اینکه از قبل اصلا برام جنسیتش مط ...

وای دقیقا منم خودم برادر نداشتم حامله شدم همه منتظر پسر بودن میگفتن پسره دیگه خودمم خو گرفته بودم به پسر وقتی رفتم سونو گفت دختره اینقد گریه کردم حتی پول برداشته بودم برم لباس بخرم براش وقتی گفت دختره لباسم نخریدم اینقد گریه کردم...بعد که دخترم دنیا اومد بار اول که دیدمش ازش خجالت میکشیدم اینقد گریه کردم بعدشم مرییض شد همش خودمو مقصر میدونستم برا ناشکری کردنم الان ولی یه تار موشو با دنیا عوض نمیکنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید