2777
2789
عنوان

خانما بیایین بگین من چیکار کنم

165 بازدید | 12 پست

من چند بار مچ شوهرمو که بهم خیانت میکرد گرفتم(اینم میدونم در حد چت وتماس)منم هربار فهمیدم جنگ ودعوا کردیم بعد عذر خواهی کرد منم چون بچه دارم اون چند بارم بخشیدمش ولی اصلا دیگه بهش اعتماد ندارم هر لحظه آرزوی مرگ واسه شوهرمو و اونا میکنم دیگه خستم

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری تا اخر عمرت فراموش نمیشه به قول ی دوستی وسط شادیو خنده یادم میوفته اتیش میگیرم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
برید مشاوره. راهش همینه. باید معلوم بشه دلیل اینکارش.

رفتم یه بار مشاوره گفت چون فقط در حد چته اون نیاز به محبت داره باید تو باهاش چت کنی وبامحبت باهاش رفتار کنی منم دیگه ازش بدم میاد نمیتونم باهاش با محبت رفتار کنم

رفتم یه بار مشاوره گفت چون فقط در حد چته اون نیاز به محبت داره باید تو باهاش چت کنی وبامحبت باهاش رف ...

بازم برو خودت تکی برو اینبار.وراهکارهای بخشیدن رو بهت یاد بده تا زمانیکه نبخشیدیش نمیتونی ارتباط بگیری باهاش. 

اه قلبم ب درد میاد این چیزارو میخونم بابا نداره ؟بگی میرم ب بابات میگم از کی میترسه

بابا داره ولی نمیخوام بگم آبروی زندگیمو ببرم

خوب تهدیدش کن جدی تهدیدش کن . حتی شده پاشو برو اونجا التماس میفته 

تهدید کردنم بی فایدس کاش اصلا به روش نمی‌آوردم از اول دیگه خجالتم نمی‌کشه میگم این خانوم تو بلاک شده هات چیکار داره میگه اس داد منم بلاکش کردم میدونم دروغ میگه