2777
2789
عنوان

ارتودنســـــــــــی

107 بازدید | 16 پست

کیا انجام دادن؟

وقتی که سیم ها رو میذارن تو یه جلسه تموم میشه؟ حدودا چقدر طول میکشه؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

من انجام دادم جلسه اول که چسب میزنن و براکت ها رو میچسبونن بعد گفتن برو چند روز دیگه بیا خیلیم مراقبت میخواد جلسه دوم سیم گذاشتن

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

گذاشتنش که راحته

بعد از معاینه اولیه و مشاوره 

و عکس انداختن

تو یه جلسه براکت هارو میزاره

ولی پروسه کلی ارتودنسی خیلی زیاده وای من ۱سالو خورده ای گذاشتم اون کشایی که میده بزاری رو مخه حسابی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم ن فک بالاتو اول میزارن بعدا فک پایین اول خرابی دندونتو درست میکنه بعد کش میندازه جا باز کنه ک درد داره بعد کشا رو چند روز بعدش بر میداره بعد سیم میندازه هر ما باید بری سفت و شلش کنی

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
من انجام دادم جلسه اول که چسب میزنن و براکت ها رو میچسبونن بعد گفتن برو چند روز دیگه بیا خیلیم مراقب ...

دندون خرابم داشتی؟ اونارو اول درست کردن؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
عه واس من همون جلسه سیمارو گذاش

به من گفت برو خونه چیز سفتم نخور که چسبش خودشو بگیره سفت شه منم اومدم پفک خوردم دوتاش افتاد 😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
به من گفت برو خونه چیز سفتم نخور که چسبش خودشو بگیره سفت شه منم اومدم پفک خوردم دوتاش افتاد 😅😅

🤣منم گفت اونروزز چیزای رنگی نخور قشنگ رفتم لیوان لیوان چایی خوردم 

یه چندروز بعدم یکیش کنده شد

هفته بعدش یکی دگ

گذاشتنش که راحته بعد از معاینه اولیه و مشاوره  و عکس انداختن تو یه جلسه براکت هارو میزاره و ...

من عکسارو گرفتم ومعاینه اولیه انجام شده حالا دندون عقلم نهفتس گفتن باید جراحی بشه ودندون خرابم دارم که باید درست بشه فکر کنم باید صبح تاشب تو مطب باشم چند وقت

من عکسارو گرفتم ومعاینه اولیه انجام شده حالا دندون عقلم نهفتس گفتن باید جراحی بشه ودندون خرابم دارم ...

عزیزم حسابی به خودت برس

جراحی دندون عقل نهفته یکم سخته

روز قبلش کباب با جوجه بخور

بعد جراحیم تا چندساعت خون ابه میاد از بخیت تف نکن قورت بده 

تا چند روزم غذای نرم بخور

بعدم بزار بخیت کامل جذب بشه بعد برو واس ارتودنسی 

عجله نکن این ارتودنسی نصف عمر باید تو دهنت بمونه

من دوتا جراحی داشتم گذاشتم جراحی دوممو یک ماه بعد اولی رفتم

ارتودنسیم ۱ ماه بعدش