2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد

135 بازدید | 14 پست

نمیدونم چیکار کنم آروم شم قبلا گریه یا قرصهای خواب یا مسکن آرومم میکرد اما الان هیچ کدوم اینا قلب شکسته مو آروم نمیکنه.‌‌‌‌.دلم میخواد بمیرم دلم میخواد خودکشی کنم دیگه نمیتونم این همه غمو تحمل کنم ولی بخاطر مامانم میترسم میترسم خدا نبخشته ولی خودم دارم زیره مشکلات له میشم زیره اینکه بعد پنجسال جون کندن گفت دوسم نداره زیره اینکه توی هیچی موفق نیستم زیره اینکه دیگه هیچ انگیزه ای ندارم تا الانم اگه تحمل کردم اگه اینقد نقاب شادی زدم برای مامانم بوده که غصه نخوره اصلا شما میدونین ته خنده های آدم بغض کنه یعنی چی؟دلم خودکشی میخواد هر عذابی هم بکشم کمتر از عذاب الانمه راحت میشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که میذاری غصه تو مامانت ببینه بدون دوسش داری غم نبودت داغونش میکنه به خودگشی فکر نکن تو لاییع بهترین هایی همیشه به خودت بگو

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

من نمیدونم چندسالته و اصلا داستان زندگیت چیه

فقط میتونم بگم لطفا مثبت فک کن و به این فکر کن که ی زندگی جدید بسازی

اره سخته

واقعا سخته

اما غیر ممکن نیست

هدف بزار برا آیندت

برا کارت 

برا درست

برا..

باشه عزیزم؟

فقط مرگه که چاره نداره فقط مرگ 

بشین بدون ناراحتی به مشکلت فکر کن ببین راه حلش چیه 

مشکل از ذهن خودمونه 

من گاهی که به مشکلاتم فکر میکنم و غرق نداشته هام میشم خودمو بدبخت ترین آدم میدونم و حتی فکر خودکشی هم میکنم 

ولی وقتی نیمه ی پر لیوانو میبینم فکر میکنم خوشبخت ترینم 

تو خوشبختی چون یه مامان خوب داری که انقدر دوست داره و تو هم دوسش داری خیلیها مامان ندارن