بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه خرید ندارم چون هشت ساعت رانندگی دارم میگم شب خسته میشم برگردم بمونم یه شب بهتره
بیشتر کتابها رو مبتونید از اینترنت تهییه کنی؛
امیدوارم به خستگی راهش بی ارزه
📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد.میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛ اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
من اولین باره میخوام برم نمایشگاه کتاب انگار بچه هایی که تجربه دارن خیلی راضی نیستن از نمایشگ ...
من رفتم؛ زیاد خوب نیست, تخفیف ها کمه, این بن دانشجویی هم که نمی صرفه.
اگر هدفتون تهران گردی که هیچ ولی برای کتاب بخدا ارزش نداره
📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد.میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛ اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
نه الان وقت تهرانگردی ندارم فقط واسه نمایشگاه میخواستم بیام که دو دلم کردین 😩
مگه کتاب خاصی میخایین؟