2777
2789
عنوان

دوستان تهرانی پلیز یه لحظه 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 49 پست
همسرم کتابای کشاورزی رشته خودشو میخواد  من فقط رمان 🙄

خب مگه از تو نت یا داخل شهر پیدا نمیشه

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه از تو نت یا داخل شهر پیدا نمیشه

نمایشگاه کتاب مشهد که نتونست پیدا کنه 

منم فقط واسه اینکه تاحالا نرفتم دوست دارم برم 

وگرنه رمان چیزه خاصی نیست که پیدا نشه

نمایشگاه کتاب مشهد که نتونست پیدا کنه  منم فقط واسه اینکه تاحالا نرفتم دوست دارم برم  وگ ...

خبری نیست, مخصوصا برای شما متاهل هستین هیچی نیست.

ببخشید برای مجردا بیشتر جنبه تفریحی, زیارتی سیاحتی و دوست یابی داره؛ به قول بکی از همکلاسی ها , کتاب که نتونستم بدرد بخور پیدا کنم ولی دوتا دوست خوب پیدا کردم😀

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
خبری نیست, مخصوصا برای شما متاهل هستین هیچی نیست. ببخشید برای مجردا بیشتر جنبه تفریحی, زیارتی سی ...

خخخخخخخخخخ 

به نکته ظریفی اشاره کردین

پس کمک به افزایش سرانه مطالعه و کمک به ناشرین کشور چی ؟ 🙄

خخخخخخخخخخ  به نکته ظریفی اشاره کردین پس کمک به افزایش سرانه مطالعه و کمک به ناشرین کشور چی ؟ ...

😁😁😁😁 

آورین, به این روحیه جهادی

من اولین باره میخوام برم نمایشگاه کتاب  انگار بچه هایی که تجربه دارن خیلی راضی نیستن از نمایشگ ...

به خاطر دوری راهش میگن. وگرنه نمایشگاه فوق العاده ست. اصلا حس اینکه بین اون همه کتاب قدم میزنی عالیه. هر کتابی بخوای هست. من تقریبا هر روزش رو میرم

جای ارزون میشه کجا ؟

سمت مثلا جنوب غربی  یاجنوب

اگه کسی رو توی تهران نداری   بنطرم کتابارو بگیر و برگرد دوباره   ارزش هتل گرفتت نداره

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

نه الان وقت تهرانگردی ندارم فقط واسه نمایشگاه میخواستم بیام که دو دلم کردین 😩

چ کتابایی میحای بگیری؟اگه بن کارت زیاد دااری  خوبه

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

سمت مثلا جنوب غربی  یاجنوب اگه کسی رو توی تهران نداری   بنطرم کتابارو بگیر و برگرد دوباره ...

دارم واسه همسرم میخونم حرفاتونو

اونم میگه بیخیال شیم به خستگیش نمی ارزه 😓😒

دارم واسه همسرم میخونم حرفاتونو اونم میگه بیخیال شیم به خستگیش نمی ارزه 😓😒

اگه کتاب کم میخای بگیری نمی ارزه   چ کتابایی میخای بگیری/واجبیه؟

نه واجب نیست  همسرم فقط کتابای کاشت پسته تو مناطق شور رو میخواد

از کدوم شهر میخای بیای عزیزم