2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رسیدیم خونه مون شوهرم رفت خونه ی مادرش فاصله مون یه در بود منم تنهایی شینیونمو باز می کردم هر سنجاقی که از موهام جدا می شد یه قطره اشک می افتاد رو گونه م

تنهایی انقدر گریه کردم به هق هق افتادم

😔😔😔

ما تو عروس گردونی مهمونارو قال گذاشتیم رفتیم شمال صبح لب دریا بودیم خیلی خوش گذشت 😍😍😍😘😚😚😚😙😘

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

یه رسمی داریم به نام پای انداز که ازیه تیکه راه مونده به خونه عروس  خانواده دامادباید کادوبدن به عروس خانم 

اون شب  یکی ازاقوام همسرم هی منوهل میداد جلو واین تاالان توذهن من به عنوان یه خاطره بد مونده 

برای سلامتی دخترم دعاکنید
ما تو عروس گردونی مهمونارو قال گذاشتیم رفتیم شمال صبح لب دریا بودیم خیلی خوش گذشت 😍😍😍😘😚😚😚😙😘

چه خوووب

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

کلا خاطره خوبی ندارم 

۱۲۰۰ نفر مهمون دعوت کردن اما حتی لوازم ضروووری زندگی رو واسه ما نخریدن 

حتی آرایشگاه دلخواه خودم نرفتم

حتی لباس حنابندون نخریدن

تازه طلبکار هم بودن...

جالبه آخر شب هم با ماشین عروس اومدن خونه🙄🙄🙄

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من خودم عروس نشدم 

ولی عروسی خواهرم بهترین خاطرش اونجا بود که

داشتم رقص چاقو میکردم

وسط رقص چرخیدم همینکه برگشتم دیدم دوست پسرجان با ۳ تا تراول وایساده که بهم شاباش بده😂😂😂😂

خیلی حال داد اخه من خیلی پولکیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره