2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رسیدیم خونه مون شوهرم رفت خونه ی مادرش فاصله مون یه در بود منم تنهایی شینیونمو باز می کردم هر س ...

عزیزممم

چرا رفت اونجا؟؟؟

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

نع تلخ ترینه نع بهترین 

ما بعداز شاممون فیلمبردارمون گف ک حالا نوبت عروس کشونیه سوار ماشین شید بریم ما انقد هول بودیم ک ب کسی نگفتیم ما رفتیم ببخشید مثه بز سرمونو انداختین پایین رفتیم الان ک میبینم فیلماشو از اعضای خانوادمون کسی نیس همه از دم غریبن دور و ورمون 🤣🤣بماند ک تمام گل های ماشینمونو کندن انقد حرص کردم سر عروس کشونی 😑😑

مهربان باش و دوست بدار❤شاید فردایی نباشد...🌹

یه خاطره ی شیرین دیگه م شب عروسیم وقتی داشتم میرقصیدم یهو آهنگ قطع شد ..دیدم شوهرم رفته بلندگو تالار و برداشته داره برام نازنین مریمو میخونه...اسمم مریمه.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
من خودم عروس نشدم  ولی عروسی خواهرم بهترین خاطرش اونجا بود که داشتم رقص چاقو میکردم وسط رقص ...

چه جالب😀

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
چه جالب😀

اره خیلی خوب بود 

اخرم با پولای شاباشم رفتم کنسرت ماکان بند 

واسه خودم تو وی آی پی رزرو کردم 

واسه اون طفلک ردیف ۲🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بهترین که یادم نیس ولی تلخ ترینش این بود که

بابام با ازدواجمون مخالف بود به زور تو مراسمم اومد 

از چهرش غم میبارید حتی خیلی زود بعد شام سوار ماشین شد و تنها رفت خونه. وای که چه داغون شدم اون شب. 

البته الان به شدت همسرم یعنی دامادش رو دوست داره و فهمیده که اشتباه فکر میکرده. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

وقتی رسیدیم خونه مون شوهرم رفت خونه ی مادرش فاصله مون یه در بود منم تنهایی شینیونمو باز می کردم هر س ...

😐😐😐😐

مگه میشههههه

برا چی رفت

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
آره دیگه شده  بعد از نیم ساعت اومد بالاترم گفتم نمی دونم چرا شاید دوست داشت به جای من دوست ...

عزیزم

امیدوارم ازین به بعد زندگی پر عشقی داشته باشی

بهرحال انتخاب ایشون برای ازدواج شما بودید حتما بهتر از اون خانم بودی براش😍

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست