2777
2789
عنوان

۵شنبه سزارین میشم

290 بازدید | 37 پست

سلام دوستان ۵شنبه سز میشم، یبوست شدید دارم و از طرفی میگن بیمارستان مرخص نمیکنه تا دستشویی نکنی😐 با این اوصاف باید یه هفته بیمارستان بستری بمونم که😅😅😅😅کسی راه حلی چیزی داره؟

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ منم شکمم‌کار نکرد ولی همینطوری گفتم‌یه بار کار کرده مرخصم‌کردن تو خونه شباف گذاشتم حل شد

یعنی منم الکی بگم کار کرده، مشکلی پیش نیاد؟  

شیاف میزارن برات حل میشه مشکلت غمت نباشه

اخه واس دخترخالم گذاشته بودن دیگه زیادی روان شده بود😕 کل هیکلشو کثیف کرده بود😓

یعنی منم الکی بگم کار کرده، مشکلی پیش نیاد؟    

خخخخخ یه شیاف بگیر از قبل همراه خودت ببر شب بذار شکمت کار میکنه. من که همینطوری گفتم و طوری نشد خخخخخخخ اخه از موندن تو بیمارستان متنفرم .هرچند هم تختی من که اون سز شده بود شکمش کار نکرده بود ولی دکتر مرخصش کرد

خخخخخ یه شیاف بگیر از قبل همراه خودت ببر شب بذار شکمت کار میکنه. من که همینطوری گفتم و طوری نشد خخخخ ...

خب پس منم میگم کار کرده کی به کیه، خخخخخخخ😅