سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عنوان بی بی چک کی مثبت میشه 539 بازدید | 28 پست بی بی چک کی مثبت میشه ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1398/02/03 | 12:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lexa عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 14376 چهار پنج روز بعد موعد افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 چهار پنج روز بعد موعد من بیست و هشتم فروردین باید پریود میشدم بی بی چکم دیروز گذاشتم منفی شدنمیدونم چیکار کنم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 برای هر کسی فرق میکنه چه فرقی داره چطوری باید بفهمی ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
تکتم_گلی عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 3121 من بیست و هشتم فروردین باید پریود میشدم بی بی چکم دیروز گذاشتم منفی شد نمیدونم چیکار کنم میشه عکس بذاری لطفا؟؟؟ یه مامانه فعال 😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 میشه عکس بذاری لطفا؟؟؟ ندارم انداختم دور کاملا معلوم بود منفی سفید سفید بود خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
sarajun69 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 9843 بستگي به زمان لقاحت دارهمعمولا ده روز بعد از لقاح مثبت ميشهالبته برا بعضيا ديرتر نشون ميده من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 میشه عکس بذاری لطفا؟؟؟ الان من با این ماشین حساب بارداری حساب کردم پنج هفته میشم اگه باردار باشم به نظرت برم آزمایش بدم یا برم سونو خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
تکتم_گلی عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 3121 ندارم انداختم دور کاملا معلوم بود منفی سفید سفید بود فردا صبح یدونه دیگه با ادراره غلیظ اوله صبح بذار، عکس اونو بفرست مححححوووو ترین هاله هم مثبته ها یه مامانه فعال 😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 بستگي به زمان لقاحت داره معمولا ده روز بعد از لقاح مثبت ميشه البته برا بعضيا ديرتر نشون ميده من که نمیدونم لقاحم کی میتونه باشه؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
تکتم_گلی عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 3121 الان من با این ماشین حساب بارداری حساب کردم پنج هفته میشم اگه باردار باشم به نظرت برم آزمایش ... اره از بده حتمااااا سونو بارداری ۵ هفته نشون نمیده الانم بری از بدی ۱-۲ ساعت دیگه جواب میده یه مامانه فعال 😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 فردا صبح یدونه دیگه با ادراره غلیظ اوله صبح بذار، عکس اونو بفرست مححححوووو ترین هاله هم مثبته ها باشه میزارم برام دعا کن سه سال منتظرم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
تکتم_گلی عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 3121 باشه میزارم برام دعا کن سه سال منتظرم بارداری انشاالله یه مامانه فعال 😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 اره از بده حتمااااا سونو بارداری ۵ هفته نشون نمیده الانم بری از بدی ۱-۲ ساعت دیگه جواب ... می خواستم فردا شب برم ازمایش بدم امروز برم ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها