2777
2789

ما چون دوست بوديمو خانواده ها در جريان بودن رفتيم واسه خريد 

نامزدم گييير داده بود به مامانش كه بايد براش دستبندم بگيري 

من اصلا دوست نداشتم فكر كنه مامانش كه من ياد پسرش دادم خيلي مقاومت كردم 

چون تا حالا هم خودم طلا نخريده بودم هر چي دارم تو دوستي نامزدم برام خريده اصلا نميدونستم بايد چجوري انتخاب كنم 

اخر يه انگشتر ٤گرمي خيلي خوشم اومد خريدم بعد نامزدم گفت ازت خواهش ميكنم انقد قانع نباش 

از ديروز خيلي اين فكرمو درگير كرده 

نميخوام از اول كاري كنم كه بعدا پشيمون شم يا با رفتارم اين حسشو خراب كنم 

چي كار كنم به نظرتون؟ 

بستگی داره

من واسه خواستگاری هم برام هدیه گرفتن

بعنی دوتا گردنبند پسندیده بودن اوردن خونم ک خودم انتخاب کنم منم انتخاب نکردم جفتش رو بهم دادن 🤦🏻‍♀️😂

خودت انتخاب کنی راحت تری ، هرکی یه رسمی داره

یادم تورو فراموش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت مشکوک میزنه من به عمرم همچین مردی ندیدم😲😲خدا حفظش کنه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

بعد من چون خودم هميشه ميخوام خريد كنم خيلييي ميگردم همه ي مركز خريدارو ميگردمو چون سايزم كوچيكه معمولا تك سايزاي خوبي با قيمت خيلي مناسب ميگيرم به نظر همه هم خوش تيپم 

واسه بله برونم كه قرار بودكلي لباس اينا بيارن من و نامزدم رفتيم كلييي گشتيم و با همون پول ٣تا مانتويي كه واقعا دوسش داشتم و خوشگل بود تو اف پيدا كرديم 

حالا ميگم نكنه بايد يكي ميگرفتم ولي همونو مارك ميگرفتم؟

بهش فشار نیار که حتما کاریو برات انجام بده ولی چیزیم ک میخواد برات بخره نه نگو اینجوری شوهرت ازت زده میشه مث خانمایه قدیمی نباش معلومه شوهرت دوست داره شیکو خاص باشی اگه نباشی یکی بابه میلشو پیدا میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مگه قانع بودن بده حتما ادم باید از بقیه بکنه  

بگو اگه فکر میکنی کم خریدم خودت تو بقیه خریدا واسم جبران کن نه اینکه منو بندازی جلو و از مادرت مایه بزاری!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
بعد من چون خودم هميشه ميخوام خريد كنم خيلييي ميگردم همه ي مركز خريدارو ميگردمو چون سايزم كوچيكه معمو ...

نه کار خوبی کردی

چیز خوب رو با قیمت خوب میخری

خود واقعیت با سبک خرج خودت باش

خیلی دوست داشتنی تره اینجوری

یادم تورو فراموش..
بعد من چون خودم هميشه ميخوام خريد كنم خيلييي ميگردم همه ي مركز خريدارو ميگردمو چون سايزم كوچيكه معمو ...

شوهرت مشخصه دوست نداره چیزایه ارزون استفاده کنی سعی کن یکم راحت تر خرید کنیو انقد انقد به فکره پول نباشی وگرته زود ازت زده میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مگه قانع بودن بده حتما ادم باید از بقیه بکنه     بگو اگه فکر میکنی کم خریدم خودت تو بقیه ...

خودش هي به مامانش ميگفت ولي من يه ظريف ديدم خيلي خوشم اومد اونايي كه اونا ميگفتن درشت بود

شوهرت مشخصه دوست نداره چیزایه ارزون استفاده کنی سعی کن یکم راحت تر خرید کنیو انقد انقد به فکره پول ن ...

نه خودش هميشه پايس چون ميدونه چيز ارزون بد استفاده نميكنم مثلا چيزي كه تو ميلاد نور ٢٥٨ بود رو تو پاليزي عين همونو ١١٥ گذاشته بود چون تك سايز و تك رنگ مونده بود منم خيلي اون مدلو دوس داشتم خريدم

قربانت انشالله بمونه همينجوري با قناعت من اين حس توش از بين نره  دلم نميخواد عوض بشه

چرا عوض بشه گلم.قرار نیست همه مردا تو دنیا بد باشن که مرد خوب هم هست.باور کن خیلی مردا دلشون میخواد برا زن و بچه خرج کنن ولی خب ندارن.ایشاالا خوشبخت بشین 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست