2777
2789

اگه تجربه هر دوش رو دارین بگید در کدوم مورد  حس  و  حال و زندگی بهتری داشتین؟

اگه نیاز مالی نباشه باز هم  بیرون کار می کنید؟...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صددرصد شاغل بودن

به مرد جماعت اعتباری نیست

زن باید دستش تو‌جیب خودش باشه و یه پشتوانه مالی از خودش داشته باشه برای اینکه اگه یه روز زندگیش بهم خورد لنگ پول نمونه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

من دوس دارم یه روز در میون سرکار برم یا کارم پاره وقت باشه 

حتی اگ حقوقش کم باشه

ک هم ب زندگی و خودم برسم هم یه کوچولو استقلالم داشته باشم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

شاغل تمام وقت بودم اما الان ترجیح دادم خونه بمونه کار پاره وقت دارم مربی ورزش هستم. کار ترجمه هم انجام میدم. به کلاسا و تفریحات دوستانه م هم میرسم و در کل راحت ترم. از نظر هزینه همسرم دریغ نداره چیزی

من خانه دار بودن رو دوست دارم،چون به کارای موردعلاقم میرسم ،عکاسی میکنم آشپزی،شماره دوزی،خیاطی،ایناکارای موردعلاقمه،فکر نمیکنم بتونم بیرون از خونه کار کنم چون به روحیاتم نمیخوره دوست دارم بیشتروقتمو توخونه باشم

من عاشق شاغل بودن بودم همش ميگم آدم استقلال مالي داره پرستيژ اجتماعي داره خونه داري خوب نيست

ولي از وقتي ميرم سركار حرفمو پس ميگيرم بدجوري

خانوما از آقايون ضعيف ترن واقعا هم كاره خونه هم بيرون هم بچه داري اذيتشون ميكنه.

الان مجردم حوصلم سرميره ميرم سركار ولي متاهل بشم اگه وضع شوهرم خوب باشه نميرم.

بنظرم بهترين شغل براي خانوما معلميه ٢-٣روز

در نتيجه فقط شوهر پولدار🤩🤩🤩🤪🤩🤩😂😂😂😍😍😍

مجردبودم شاغل بودم.خوب بودکه دستم توجیب خودم بود.الان که متاهلم میدونم که خیلی سخته هم شاغل باشم هم خونه داری کنم.خوبه که بتونی مثلامغازه بازکنی کارنداشتی بازکنی کارداشتی ببندی.

نیاز مالی ندارم ولی شاغلم 

بستگی به خودت و روحیه و اخلاقت داره 

من نمیتونم خونه بمونم یا کار نکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan