2777
2789
عنوان

خانم هاي باردار بيايين💋💋

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ديدم به نظر من كه مثبته تا حالا اينطور شده بود؟؟؟

اصلا حواسم نبود اینجا ام عکس گذاشتم مغزم از کار افتاده

قبلا یه بار هاله می‌افتاد اما اینقدر واضح نبود تو عکس به سختی دیده میشد اما این هنوز موعدم نشده واضحه

الان خشک شده

اخه بوا منم همين شكلي بود دومي به تيرگي اولي نشد

هنوزم نگهش داشتم يادگاري😂😂😂😂

منم هيچ وقت درد سينه نداشتم ولي قبل از پريود اين ماه گرفتم و بعدش بارداري

علائمت خيلي شبيه منه

طور ديگه اي نيستي؟؟؟خستگي؟؟كلافگي؟؟افسردگي؟؟درد بدن؟؟؟

اخه بوا منم همين شكلي بود دومي به تيرگي اولي نشد هنوزم نگهش داشتم يادگاري😂😂😂😂 منم هيچ وقت درد ...

اتفاقا اشتهام کم شده حالت تهوع یکم دارم خوابمم زیاد شده خدا کنه واقعی باشه. از بس با خودم گفتم خدا کنه واقعی باشه ناخودآگاه بلند تکرار میکنم

یکی از دوستام رادیولوژی سونوگرافی کار می‌کنه گفتم از دکترش بپرسه اون گفته قبل از موعد خطا زیاد داره اگه اینطوری بود چرا بی بی چک دوم از اولی پررنگتر بود؟اون دفعه که هاله داشت و پریود شدم کلا کمرنگ بود تغییر نمیکرد

اتفاقا اشتهام کم شده حالت تهوع یکم دارم خوابمم زیاد شده خدا کنه واقعی باشه. از بس با خودم گفتم خدا ک ...

انشالله كه مثبته

ولي خيلي ذهنت رو درگير نكن

از الان ديگه بهش فكر نكن