2777
2789
عنوان

باردارهایی ک اممول دورناف میزنن...یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست
ن من از شکم زدنی انگار امپول سخت فرو میره درد داره ...ولی بازو راحت ترم ...اره دکترم گفت ران پا هم م ...

اندازه ۴ انگشت از نافت رو اندازه بگیر

گوشت شکمتو لای دوتا انگشتات بگیر بعد اروم امپول رو تا اخر فرو کن هوایی هم که داره تزریق کن اینجور درد نداره منم میزنم قسمت پایین و بغل  ناف دردش کمتره ولی بالای ناف بیشتره 

شکم‌من که بعضی جاهاش کبود شده ولی دکتر گفت مشکلی نداره 

ولی تونت خوندم تو بازو و ران پا هم تزریق می کنن 

هفته ۱۹ چرا؟سخت که بعله خیلی زیاد 😥

قبل عید چندتا پتو شستم و نمیدونستم چیزیم میشه ...طول دهانه رحمم هم کوتاه بود منتهی نمیدونستم...الان میگم خودم بچمو کشتم 

سر بر شانه خــــدا بگذار...تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند،که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...قصه عشق انسان بود ماست...اگـر کسی احساست را نفهمید مهم نیست...سرت را بالا بگیر و لبخنـد بزن،فهمیـــــدن کار هر آدمـــی نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه ۴ انگشت از نافت رو اندازه بگیر گوشت شکمتو لای دوتا انگشتات بگیر بعد اروم امپول رو تا اخر فرو ...

همون مدلی میزدم ولی خب بازم دردش بیشتره ...بازو دردش کنه و راحت تره و اصلا کبود نمیشه....بازم ممنون

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
قبل عید چندتا پتو شستم و نمیدونستم چیزیم میشه ...طول دهانه رحمم هم کوتاه بود منتهی نمیدونستم...الان ...

عزیزممممم قسمت این بوده دیگه ....بی احتیاطی کردین خودتونم 

من‌تو این ۴ماه حتی جاروبرقی نکشیدم چون دکترم گفته ب کمر فشار میاره....انشالله دفعه بعدی بیشتر مواظب باش

همون مدلی میزدم ولی خب بازم دردش بیشتره ...بازو دردش کنه و راحت تره و اصلا کبود نمیشه....بازم ممنون

من به بازوم انسولین میزنم مجبورم به شکم بزنم 

خواهش می کنم 

بارداری و زایمان خوبی داشته باشی ❤

من به بازوم انسولین میزنم مجبورم به شکم بزنم  خواهش می کنم  بارداری و زایمان خوبی داشته ...

عزیزمممم شما همینطور...انشالله بسلامتی و با دل خوش نینی تو بغل بگیری