2777
2789

سلام خانوما اینجا کسی با آتوسا ضیغمی عمل بینی انجام داده? برای بینی های گوشتی? کارشو راضی بودین? لطفا هرچی میدونین بگین ممنون میشم خوشگل خانما  

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدمش خوشم نیومد

چه بد 😟 

شما دکتر خوب میشناسین? یا اطرافیانتون کسیو دیدین پیش یه دکتر دیگه عمل کرده باشه راضی باشه? 

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی   

خودم پیش سجادیان رفتم خیلی طبیعی عمل کرده سایز همونه رفع ایراد کرده یعنی افتادگی و قوز و برداشته و انحراف و ظاهر بینی طبیعی و تنفسم عالیه

اگر معیارت بینی طبیعی هست برو پیشش

خودم به عقب برمیگشتم نیمه فانتزی میرفتم

دكتر حسناني تو تهران بي نظيره كارشون رو تو اينستاگرام ميتونيد ببينيد  البته يكم هزينه نسبتاً ب ...

ممنونم پیگیر میشم کاراشونو🌸

خودم پیش سجادیان رفتم خیلی طبیعی عمل کرده سایز همونه رفع ایراد کرده یعنی افتادگی و قوز و برداشته و ا ...

ممنونم دوست عزیز😘🌼