2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید دلم خوش باشه خیلی بهش احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 84 پست
عزیزم همونطور که بچه ها گفتن از اولش زیاد کار نکن که وظیفه بشه.ولی خوب کمکش کن بخاطر همسرت یکی از ب ...

اخه نمیشه من باید برم شام و ناهار اونا رو بدم سفره بندازم ظرف بشورم و جارو بزنم اینا رو انجام ندم دیونه میشن

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک میکنم ولی اخلاقشو میشناسم عمرا حالا حالاها بلند شه واسه یه اب مروارید برداشتن چشمش دو ماه رو تخت ...

بیشتر براش غذا درست کن که هم خودت و شوهرت وهم مادرش ازش بخوره

اول برای رضای خدا

بعدش به خاطر شوهرت که تو چشم باشی.و ببینه به فکر شکم مادرشی😅

بعدشم دوستان گفتن دیگه رفت و آمد رو به حداقل برسون که خودش رو واست لوس نکنه

حالا اگه لباسشویی داری میتونی لباساشم بیاری گاهی بشوری در همین حد دیگه نه بیشتر

حالا میخواد دوماه بخوابه یا دوسال

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اخه نمیشه من باید برم شام و ناهار اونا رو بدم سفره بندازم ظرف بشورم و جارو بزنم اینا رو انجام ندم دی ...

عزیزم من این کارا رو وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم انجام میدادم بعدش گفتن کار نمیکنی و پسرشونو انداختن به جونم که کبودم کرد

مشاور بهم گفت مقصر خودت بودی که اینقد کار کردی که شد وظیفه

الان هم مثل قبل باش.جلو شوهرت کاراشو بکن.کارایی که تو دیده بکن

برو کلاسی چیزی ثبت نام کن

چه ادمایی پیدا میشن.طلبکاران

شوهرم بیچاره از اولش با خواهراش طی کرده ک هر کدوم دو روز دو روز نوبتی بمونیم ولی من نمیدونم چرا همش ...

فقط سخت نگیر که بیشتر خودت اذیت میشی تا ۱۰-۱۵ روز نوبتی برید 

بعدش ۱۰ روز تو هرچی پختی به اونم بده کارای خونشم یه دستی بکش بعدش خوب میشه 

منم تو اینجور مواقع خیلی سخت میگیرم از چند وقت قبلش ترس و عصبانیت به جونم میفته 

اما بعدش که همه چی تموم میشه میبینم واقعا اونقدرام سخت نبوده 

بالاخره میگذره 

عزیزم من این کارا رو وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم انجام میدادم بعدش گفتن کار نمیکنی و پسرشونو انداختن ...

واقعا از اول اشتباه کردم ک رو دادم نامزد بودم تا میرفتم خونشون فقط ازم کار میکشید ک این کارو کن من چقدر احمق بودم ک ب خاطر شوهرم همش انجام میدادم و توقعشونو زیاد کردم کاش اون موقع یکی راهنماییم میکرد نمیدونی ک چقدر از دستشون خسته شدم گاهی وقتا دلم میخواد برم پیش مشاوره هر روزم پیش شوهرم درد و دل میکنم ک اینکارو کردن و...اونم همش میگه ب خاطر من تحمل کن 😔😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
فقط سخت نگیر که بیشتر خودت اذیت میشی تا ۱۰-۱۵ روز نوبتی برید  بعدش ۱۰ روز تو هرچی پختی به اونم ...

باورت نمیشه حدود هشت ماهه استرس اینو گرفتم زندگی رو واسه خودم زهرمار کردم دیگه دلخوشی ندارم😔😔

واقعا از اول اشتباه کردم ک رو دادم نامزد بودم تا میرفتم خونشون فقط ازم کار میکشید ک این کارو کن من چ ...

عزیزم اصلا بد خانواده شوهرتو به همسرت نگو.اینطوری شوهرت ازت دور میشه.غر نزن

شوهرت خودش میبینه.تازه بگو دوسشون داری و...‌

من این اشتباهو کردم

باورت نمیشه حدود هشت ماهه استرس اینو گرفتم زندگی رو واسه خودم زهرمار کردم دیگه دلخوشی ندارم😔😔

من پدرشوهرم قراره بره عمل الان نزدیک دوساله زمستون میگه بهار میرم 

بهار میگه زمستون میرم 

خداروشکر امسالم رفع شد موند تا پاییز تا اون موقع خدا کنه حامله بشم وگرنه باید ۱۰ روز بریم خونش مهموونداری کنیم

سر عمل مادرشوهرمم عقد بودم رفتم یه هفته کمک کردم 

خواهر شوهرمم عمل کرد دو روز رفتم 

چاره چیه 😞