2777
2789
عنوان

خواب از چشم رفته 💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 54 پست
برنامه نویسی کاراسونی نیست خیلی مغز میخواد حالا برو کلاسشو تادستت بیاد بعدببین واقعااستعداد داری توش ...

وای آره من ک تازه یه پایتون دارم یاد میگیرم مخم داره پاره میشه 🥺باید علاقه داشته باشی مثلا خودم یه مساله حل میکنم حس پرواز بم دست میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای آره من ک تازه یه پایتون دارم یاد میگیرم مخم داره پاره میشه 🥺باید علاقه داشته باشی مثلا خودم یه ...

من سالها پیش زبان سی و سی پلاس پلاس یادگرفتم ولی موقع تحویل پروژه دست بدامن بقیه بودم بسی سخت 

🌿 🌱🪻

وای آره من ک تازه یه پایتون دارم یاد میگیرم مخم داره پاره میشه 🥺باید علاقه داشته باشی مثلا خودم یه ...

علاقه بدست میاد کلن 😂😞

من به کار با لب تاپ علاقه دارم بنظرت 

موفق میشم؟ 

خیلی سخته؟ یا قابل تحمل؟ 

نه گفتم که چیکار کن اول برو کلاسشو یک دوره بعدت دستت میاد که تو توان ذهنیت هست یانه ‌ منکه نبود 🤷‍♀ ...

ولی نباید زود عقب میکشیدی اگه واقعا علاقه داری باید بسازی باهاش و راهکار پیدا کنی براش نه اینکه زود بگی یه بار نشد پس بای فور اور 

نه گفتم که چیکار کن اول برو کلاسشو یک دوره بعدت دستت میاد که تو توان ذهنیت هست یانه ‌ منکه نبود 🤷‍♀ ...

یا خدااا 

دارم هزینه میکنم الان😂😂💔

کلی پوله حتما یاد میگیرم دیگه