2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه داره تا مدتی که استفاده میکنی بعد که قطش کردی لک ها با شدت بیشتری برمیگردن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
استفاده نکردم ولی شنیدم این کرم های پاکستانی خوب نیستن. تا استفاده کنی خوبه و بعدش برگشت داره و بدتر ...

من چند روز از کرم ویتامین سی فیس دوکس استفاده کردم روزی سه دفعه الان پوستم خیلی خشک شده حساس شده و میخاره چکارکنم؟

سلام دوستم

تجربه من از استفاده از این کرم:

اولا ک میزنی همه چی خیلی خوبه پوستت روشن وصاف میشه صد آفتاب ک میزنی قشنگ جذب پوستت میشه و یدست

ولی من بعد مدتی متوجه شدم موهای صورت وحشتناک زیاد شدن بعد از قطع کرم صورتم لک اورد

مجبور شدم برم دکتر و درمان کنم

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
سلام دوستم تجربه من از استفاده از این کرم: اولا ک میزنی همه چی خیلی خوبه پوستت روشن وصاف میشه صد آ ...

شما قبل از استفاده از این کرم لک نداشت صورتتون؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست😍

کرم بسیار مزخرفیه اولش پوستتو مثل اینه میکنه ولی بعد که قطعش کردی لک و جوش فراوون .نتیجه استفاده خودم البته از گوری بود که فائزه هم مثل همون گوری و پاکستانیه.نکن خواهرم پشیمون میشی