2777
2789
ن اصلا فقط سبزه بودم

من تو بارداری صورتم لک شده بخاطر اون لکه ها میخوام استفاده کنم . ولی اطلاع دقیقی در مورد این کرم ندارم، ولی خب تو همین سایت خیلی ها هم گفتن نتیجه گرفتن

و خدایی که به شدت کافیست😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینره من استفاده کردم اصلا موثر نبود 

نميدونم شاید با پوستتون سازگار نبوده ولی لک های من خیلی کم شده و یکمش مونده که داره از بین میره

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
من تو بارداری صورتم لک شده بخاطر اون لکه ها میخوام استفاده کنم . ولی اطلاع دقیقی در مورد این کرم ندا ...

عزیزم من توصیه میکنم کرم ویتامین سی بگیری و استفاده کنی هم روشن کنندس هم ب صورتت آسیب نمیزنه

راجبش از داروخونه سوال کن

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
نميدونم شاید با پوستتون سازگار نبوده ولی لک های من خیلی کم شده و یکمش مونده که داره از بین میره

ضد لک سینره؟خوبه؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
سلام دوستم تجربه من از استفاده از این کرم: اولا ک میزنی همه چی خیلی خوبه پوستت روشن وصاف میشه صد آ ...

ببخشید عزیزم شما یدفعه قطع کردید کرم رو ؟ یا کم کم؟ بعد اینکه میخواستم ببینم موقعی ک استفاده میکردید در معرض آفتاب هم بودید؟؟

من سینره ک استفاده کردم حتی صورتم تیره تر هم شد،اسم دقیق کرمی ک شما استفاده میکنید چیه؟ 

ببخشید عزیزم شما یدفعه قطع کردید کرم رو ؟ یا کم کم؟ بعد اینکه میخواستم ببینم موقعی ک استفاده میکردید ...

کم کم قطعش کردم

برای بیرون همیشه ضد آفتاب میزدم

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
من سینره ک استفاده کردم حتی صورتم تیره تر هم شد،اسم دقیق کرمی ک شما استفاده میکنید چیه؟ 

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍

عزیزم عکسشو برات فرستادم