2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بچه ننم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 61 پست
چرا نذاشتی بهش پول بده؟!  روز زن، شوهرم به من مقداری پول داد بعد که فرداش مامانش اومد خونمون ش ...

همه که درک شوهر شما رو ندارن به زنشون روز زن هدیه بدن شوهر من روز زن فقط به مامانش هدیه میده ده ساله . به مامان منم نصف مامانش همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از اینکه حرفمو درک کردی تا کی از حق من و بچم بزنه بده به دیگران!

زن جاي خود داره مادر جاي خود 

روز مادر روز زن تولد اين وقتا هديه داده ميشه 

اما اينكه يه نادر نيتش كندن از پسرش باشه واقعا درست نيست 

منكه مادرشوهرم توروي منو شوهرم نگاه ميكنه ميگه 

پول جمع ميكنيد واسه كي واسه چي 

اين همه كار مي كنيد!!!

من تو حرفاي اين مادر مهر و محبت مادري و دلسوزي نمي بينم

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli
چه ربطی  داره به تحمل شما یه جور نوشتین انگار بالاشهر  و پایین شهر  زندگی  کردن ...

من متوجه جوابتون نشدم مگه حرفی از بالا و پایین شهر زدم! منظور من این بود که بیش از حد بدرفتاری و توقعات مادرشوهرمو  تحمل کردم. دیروز یه لحظه نتونستم تحمل کنم وگرنه در بقیه مواقع سکوت میکنم

چون بیش از حد اینکار رو میکنه از بس مامانش میشینه پیشش هی میگه بابات بهم پول نمیده!

بعضیا بد عادتن...مادرشوهر منم ب اندازه ما حقوق میگیره .یک نفرم هست.ن قسط داره ن کرایه خونه میده...هرماه زنگ میزنه مثه این طلبکارا.ک پول بریزین بحسابم...حالا خرج کدوم دخترش میکنه معلوم نیس

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
زن جاي خود داره مادر جاي خود  روز مادر روز زن تولد اين وقتا هديه داده ميشه  اما اينكه يه ...

همسر من ماشینش رو که فروخت تا عوضش کنه  پنج تومنش رو داد به مامانش گفت زشته بهش پول ندم! جالبش اینه که انقدر بعدش از پوله خرج کرد دیگه با پوله ماشین نمیتونه بخره

برادرش هم که خونش رو فروخت دوتومن داد به مامانش!

اینا اینجوری تربیت شدن متاسفانه

واقعا حق داری عزیزم ؛شوهر منم اینقدر اینکارو کرده همه ازش توقع دارن درحالی ک اون ننه و بابای مرده ش تا حالا حتی هزارتومن ن برای عروسیمون ن دیدنی بچه م نیوردن ،روا نیست ک من هنوز خونه ندارم هنوز وسیله هامون کامل نیست پس انداز نداریم من باید تنهایی بکشم تا شوهرم بره کار کنه درصورتی ک اونا اصلااااا نیاز مالی ندارن  بیاد بدش ب اونا عین گوشت سگ حرومشون 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
همسر من ماشینش رو که فروخت تا عوضش کنه  پنج تومنش رو داد به مامانش گفت زشته بهش پول ندم! جالبش ...

دختر هم داره 

يعني خواهرشوهر داريد

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli
بعضیا بد عادتن...مادرشوهر منم ب اندازه ما حقوق میگیره .یک نفرم هست.ن قسط داره ن کرایه خونه میده...هر ...

چی بگم والا 

اینجا که اکثرا گفتن حق داره مادرشه تو دخالت نکن

شاید کار درست رو ماددرشوهر ما میکنه 

همسر من ماشینش رو که فروخت تا عوضش کنه  پنج تومنش رو داد به مامانش گفت زشته بهش پول ندم! جالبش ...

چه ننه ی حقیری ک دست جلو بچه هاش دراز میکنه 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
واقعا حق داری عزیزم ؛شوهر منم اینقدر اینکارو کرده همه ازش توقع دارن درحالی ک اون ننه و بابای مرده ش ...

این که توقع دارن همیشه ما خرج کنیم حرص منو دراورده

بقیه از بس گفتن نداریم نداریم بخدا بخوان ده تومن عیدی به بچه من بدن شوهرم ناراحت میشه پس میده بهشون

در حالی که همشون خیلی بیشتر از ما دارن

چی بگم والا  اینجا که اکثرا گفتن حق داره مادرشه تو دخالت نکن شاید کار درست رو ماددرشوهر ما می ...

اونا درک نمیکنن عزیزم...ادم اگر داشته باشه اشکال نداره ..ولی این دوره زمونه هرچی در میاد خرج خوراک میشه و چیزی برای بذل و بخشش نمیمونه...منم هم خودم سرکار بودم و هم شوهرم...اونم کارهایی با حقوق کم..باردار بودم و بدلیل سقط باید داروی خارجی مصرف میکردم..خدامیدونه پول نداشتم بدم دارو بگیرم ونمیگرفتم..چون شوهرم از خونه مادرش هیچی نیاورده بودو همه چی قسطی برداشت..بعدهاشوهرم گف ماهی 300برمیداشته از رو حقوقش ..

حالا خدارو خوش میاد از ادمی ک خودش اول زندگیشه و پول نداره پول خیرات کنه...

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی