2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بچه ننم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 61 پست
چه ننه ی حقیری ک دست جلو بچه هاش دراز میکنه 

پیش من. همیشه میگه من راضی نیستم هزار تومن از بچه هام بهم برسه اصلا گریه ام میگیره از بچم پول بگیرم

ولی کلا جوری تربیت کرده که پسراش وظیفشون میدونن که بهش پول بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا درک نمیکنن عزیزم...ادم اگر داشته باشه اشکال نداره ..ولی این دوره زمونه هرچی در میاد خرج خوراک م ...

منم همین رو میگم شوهر من چهار و خورده ای حقوق میگیره ما شیش تومن قسط داریم! 

داریم پول ماشینمون رو میخوریم

بازم دست از کاراش بر نمیداره

همين كه شوهرت باز به حرفت گوش كرده و پول نداده خيليه شوهره من بخواد چيزى به خانوادش بده فقط بهم ميگه كه دارم ميدم منم اصلا دخالت نميكنم چون ميدونم چيزيم بگم گوش نميكنه و باهام لج ميكنه واسه همين اصلا چيزى نميگم 

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
همين كه شوهرت باز به حرفت گوش كرده و پول نداده خيليه شوهره من بخواد چيزى به خانوادش بده فقط بهم ميگه ...

نه بابا اینم میبره میده 

پشیمون شدم که گفتم نه!

یه لحظه از دهنم در رفت انگار

نه بابا اینم میبره میده  پشیمون شدم که گفتم نه! یه لحظه از دهنم در رفت انگار

اره بعضى وقتا ادم ديگه نميتونه جلو خودشو بگيره ولى من ديگه عادت كردم به سكوت چون حوصله دعوا ندارم 

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
منم همین رو میگم شوهر من چهار و خورده ای حقوق میگیره ما شیش تومن قسط داریم!  داریم پول ماشینمو ...

تو تاپیک بغل گفتی ۲۰ تومن حقوقشه. کار دومش بورسه. اینجا ۴ حقوق می‌گیره و پول ماشینش رو می‌خورین؟

اگر ۲۰ حقوقشه و ۶ واماتون پس مشکلی ندارین که. چرا دروغ می‌گی ۴ تومن حقوق می‌گیره و پول ماشینتون رو دارین می‌خورین آخه؟

تو تاپیک بغل گفتی ۲۰ تومن حقوقشه. کار دومش بورسه. اینجا ۴ حقوق می‌گیره و پول ماشینش رو می‌خورین؟ اگ ...

خانوم مچگیر به تاریخ تاپیک ها توجه میکردی 

تو اون تاپیک گفتم که چهارماهه شغل دوم داره وضعش خوب شده

این تاپیک مال اردیبهشت ماهه اون موقع شرایط زندگیمون فرق میکرد

بعدا پول ماشین رو برد تو بورس  و تو کارش موفق شد

کلا میگفتی بهت پول تو جیبی نمیده اینجا میگی ۳۰۰ میداده که

تو رو خدا به تاریخ ها توجه کنید و اینکه وقتی انقدر براتون مهمه که دروغ طرف رو دربیاریید لطفا تاپیکش رو هم کامل بخونید 

چندبار قضیه ۳۰۰ رو توضیح دادم اونور که تو بن کارته همیشه به موقع شارژ نمیشه و به بهونه های مختلف خرج میکرد!