2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بچه ننم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 61 پست
منم غیر از این تو کتم نمیره 😊😊😊😊

نبايدم بره     

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای  شما بودم با کمال میل خودم پیشنهاد می دادم  پول  تو کارتم هست  و اگه  مشکلی پیش اومده  ازش خرج کنه 

نه که به خاطر ش  به شوهرم بگم  ندید  پدید  ...

به مادر شوهرم هم نمی گفتم  ننه اش   

یه عمر پسر بزرگ کرده جوونیش رو گذاشته که یکی از راه برسه همچین برخوردی بکنه 

مطمین باش مامانا وقتی خوشحال میشن بچشون پسره خوشحالیشون واسه یه همچین روزیه

پدر مادر پیر و از کار افتاده هم از درآمد اولادشون حقی دارن 

خسیسی ؟ خو به مادرش پول بده چ اشکال داره انچه را که برای خود میپسندید برای دیگران هم بپسندید حالا ...

نه خسیس نیستم شوهرم زیادی دست ودلبازه 

ما مهمونی خونه خواهر و برادرش که میریم به شهر دیگه شوهر من همه رو میبره رستوران  یا شهربازی که میریم این حدود دویست تومن برا همه بچه ها بلیط میخره بقیه عادت کردن این خرج کنه نگاه کنن

در حالی که ما کل حقوقمون میره برا قسط هامون

داریم پس اندازمون رو به باد میدیم

من جای  شما بودم با کمال میل خودم پیشنهاد می دادم  پول  تو کارتم هست  و اگه &nbs ...

شماچقدخوبي

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من و شوهرم هر دو به پدر و مادرهامون کمک مالی میکنیم

چه اشکالی داره مگه

ادم که زیربوته به عمل نیومده به هرحال بنظرم مشکل از شما بود 

منم اگه شوهرم بگه به مامانت کمک نکن قطعا مثل شوهر شما رفتار میکنم

بنظرم شما مقصری و حق با همسرته دخالت بیش ازحد کردید

بهترین رفتار اینه ک ی مدت رفتارتو باهاش خوب کنی تا دوباره اعتمادش بدست بیاد

من همیشه رفتارم خوبه هر خرجی هم میکنه من سکوت میکنم که اقا قهر نکنه دیروز لجم گرفت خیلی فقط یه کلمهاعتراضکردم

چون بیش از حد اینکار رو میکنه از بس مامانش میشینه پیشش هی میگه بابات بهم پول نمیده!

طور ديگه اي مديريت كن

با دعوا و مشاجره درست نميشه 

شما همسرشي 

شوهر شما حق شمارو قطع كرده ميده مادرش يا اصلا نده 

سر مادرش حق شمارو قطع كرده 

مادري كه شوهر داره!؟؟؟

ايشون بره از شوهرش پول بگيره 

شما جوونيد بايد زندگيتون رو بسازيد 

با سياست و بدون دعوا همسرتو برگردون سرجاش 

كاري كن اگرم كمكي ميخواد داشته باشه از كانال شما انجام بده اينطور مديريت كن

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli
من جای  شما بودم با کمال میل خودم پیشنهاد می دادم  پول  تو کارتم هست  و اگه &nbs ...

شما جای من نیستی نمیدونی که من چقدررر تحملم بالاست  و چقدر در برابرشون سکوت کردم که الان اینجوری میگم

شما جای من نیستی نمیدونی که من چقدررر تحملم بالاست  و چقدر در برابرشون سکوت کردم که الان اینجور ...

چه ربطی  داره به تحمل شما یه جور نوشتین انگار بالاشهر  و پایین شهر  زندگی  کردن ملاک و ارزش  آدم ها رو تعیین  می کنه  که خیلی حرف  زشتیه  

اصلا هر قدر هم اذیت شدی ربطی به این  حرف رو زدن نداره