2777
2789
عنوان

خانومایی که سزارین داشتن میشه بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
نه قبول نمیکنن برای منم قبول نکردن خودم درخواست دادم رفتم بیمارستان خصوصی هفت میلیون گرفتن

کدوم بیمارستان رفتین??

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری خصوصی  اینم که گفته خصوصی محدود کردن غلط کرده بیمارستان خصوصی پولش رو میگیره و مریص ...

آره من وحشت دارم از طبیعی 

منم پارسال همین مشکلو داشتم دولتی که قبول نمیکنن باید بری خصوصی برای من پارسال ۴ تومن شد.

زیاد میگیرن خب ، چه خبره 

من پارسال آتيه تهران سزارين كردم به زووور قبول كردن كلي التماس كردم كلي دكترم باهاشون صحبت كرد ميگفتن الا بلا نميشه برو يه بيمارستان ديگه ولي انقدر اصرار كردم و شوهرم براشون قاطي كرد تا قبول كردن

گفت حتی تو خصوصی ها محدود کردن ، حتی اگه بچه برعکس باشه 

اره منم شنیدم سختگیریشون بیشتر شده.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من پارسال آتيه تهران سزارين كردم به زووور قبول كردن كلي التماس كردم كلي دكترم باهاشون صحبت كرد ميگفت ...

حالا خوبه باز قبول کردن ، ایشالا که برا منم قبول کنن 

ببین گلم تو اگر خصوصی هم بری و دکترت ننویسه سزارین چون خصوصیه کادرش نمیزارن تو تا حد مرگ درد طبیعی رو بکشی فوق فوقش 5 ساعته بعد سریع میبرنت سزارین.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
دولتی و نیمه دولتی باید واسه سزارین حتما دلیل داشته باشی . خصوصی رو میشه یجورایی پیچوند 

دلیلشو نمیشه دکتر جور کنه ?

بعضی از بیمارستان های خصوصی چون آمار سزارین شون به حد نصاب رسیده نمیتونن سزارین اختیاری انجام بدن ولی بعصی ها هنوز انجام میدم باید برق از خود بیمارستان بپرسی

منم مثل شما بودم و شدیدا مخالف طبیعی بودم ولی دکتر گفت همه چی واسه طبیعی عالی باید طبیعی بیاری

منم فرد بخش طبیعی ۱۲ ساعتم اونجا بودم ولی درد نداشتم اخرش دخترم پی می کرد و مجبور شدم سزارین کنن

ببین گلم تو اگر خصوصی هم بری و دکترت ننویسه سزارین چون خصوصیه کادرش نمیزارن تو تا حد مرگ درد طبیعی ر ...

آخه چه کاریه ، همین اولش قبول کنن دیگه ، خداروشکر همه چیمون اجباریه 

آخه چه کاریه ، همین اولش قبول کنن دیگه ، خداروشکر همه چیمون اجباریه 

من خودم به شدت از طبیعی میترسم وشده کابوس شب و روزم و اعتقاد دارم این مسئله کاملا شخصیه و کسی حق نداره مارو مجبور به کاری کنه اما واقعا از پس هزینه اختیاری هم بر نمیام.اگر سز اختیاری بشم 10 ملیون میگیرن که ما این مبلغو نداریم.ناچار خصوصی میرم اما نمیگم چه نوع زایمانی که بیممون رو قبول کنه.

البته تا موقع زایمان خدا بزرگه شاید مجبورشن خودشون مارو سزارین کنن بدون اینکه ما بگیم