2777
2789
عنوان

خانومایی که سزارین داشتن میشه بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
من خودم به شدت از طبیعی میترسم وشده کابوس شب و روزم و اعتقاد دارم این مسئله کاملا شخصیه و کسی حق ندا ...

عه اگه از اولش نگیم قبول میکنن یعنی???

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
عه اگه از اولش نگیم قبول میکنن یعنی???

اگر بیمارستان دولتی که اجبارشون زیاده نری و بری یه خصوصی خوب که بیمه رو قبول کنن بعد اگر ببینن تو توانایی اوردن طبیعی نداری سزارین میکنن و بیمه حساب میکنن برات

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی طبیعی بدون درد زایمان کنی هم روند طبیعی و طی میکنی هم شکمتو پاره نمیکنن هم زیاد اذیت نمیشی من دو تا تجربه خیلی خوب داشتم حتی برش هم نخوردم خاطره دوتاشم تو تاپیکام هست میتونی بری بخونی

بچه ها توروخدا سوال منم جواب بدین

من قراره بیمارستان خصوصی سزارین کنم این بیمارستانی که قراره سز کنم اصلا گیر نمیده و راحت سزارین میکنه فقط میخوام بدونم اگه از قبل وقت نگیرم و وقتی دردم گرفت یهو برم قبول میکنن یا حتما باید وقت قبلی داشته باشم؟

بچه ها توروخدا سوال منم جواب بدین من قراره بیمارستان خصوصی سزارین کنم این بیمارستانی که قراره سز کن ...

تاریخ سزارین زودتر از‌طبیعیه

یعنی اصلا به درد کشیدن نمیرسی

وقت قبلی هم نمیخواذ

تاریخ سزارین زودتر از‌طبیعیه یعنی اصلا به درد کشیدن نمیرسی وقت قبلی هم نمیخواذ

اره میدونم عزیزم ولی آخه بعضیا زودتر دردشون میگیره 

منم شنیدم تو بیمارستان خصوصی هم دکترا از قبل نامه ی سزارین میدن

اگر بیمارستان دولتی که اجبارشون زیاده نری و بری یه خصوصی خوب که بیمه رو قبول کنن بعد اگر ببینن تو تو ...

خب بحث هموون توانه دیگه 😁 دارم توانشو ولی خیلی میترسم و دلم نمیخواد 

میتونی طبیعی بدون درد زایمان کنی هم روند طبیعی و طی میکنی هم شکمتو پاره نمیکنن هم زیاد اذیت نمیشی من ...

کلا نمیخام طبیعی باشه چون هرچی باشه باز اذیت داری بعدشم مساله ی افتادگی و .... کلا دوسش ندارم اصلا 

بچه ها توروخدا سوال منم جواب بدین من قراره بیمارستان خصوصی سزارین کنم این بیمارستانی که قراره سز کن ...

سزارین که تا لحظه درد صبر نمیکنن ، دو هفته یا حداقل یه هفته قبل موعد سزارین میکنن