2777
2789
عنوان

احتمال دوقلو

215 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من برای دوقلو دار شدن رفتم دکتر و مشکلی نداشتم ماه اول اقدام کلوموفین خوردم و لتروزول و ماه دوم لتروزول و امپول داد اما باردار نشدم🧐 ماه سوم که میشد فروردین دارو نداد گفت استراحت و این ماه باردار شدم 😂 الان پنج هفتم میشه  و برام ۷ و نیم هفتگی سونو نوشته حالا دو تا سواااال؟اول اینکه ممکنه اثر دارو مونده باشه و این‌ماه تخمک دوتا ازاد شده باشه؟  یا اثرش تموم شده؟

دوم اینکه برم سونو تو هفت هفته دوقلو بودن مشخصه و ضربان قلب ؟ممنووووون

از بتا که دادی چه روزی بود و بتا چند بود؟

تو هفته۷احتمالش زیاده بفهمی

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بتا که دادی چه روزی بود و بتا چند بود؟ تو هفته۷احتمالش زیاده بفهمی

من دوه هام ۳۲ تا ۳۴ روزه بود من روز ۲۷ از دادم ۱۵۷ بود و  بیبی هاله زد  ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم میشد روز ۲۹ دوره  ۲۸۰ شده بود 

من دوه هام ۳۲ تا ۳۴ روزه بود من روز ۲۷ از دادم ۱۵۷ بود و  بیبی هاله زد  ۴۸ ساعت بعد تکرار ...

با توجه به بتا تقریبا بعیده دوقلو باشه.تو دوقلویی این روزایی که گفتی بتا حدودا چند هزار پیشه.

ان شاءالله خیره برات

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
اثر داروهارو نمیدونم احتمالش کمتره شاید,من ۶هفته فهمیدم چهار ساک حاملگی هست تو ده هفته سه تاش جنین د ...

وای عزیییزم  پس بتای شما هم مثل من بوده هرچی خدا بخواد من خیلی دوقلو دوست دارم 

ان شالله که دوقلو عزیزم..من روز۲۹سیکل ۵۳۵بودم وروز۳۶سیکل چهارهزاروخورده ای که رفتم ساک بارداری دیده شد

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸

اره اولش کم بود دکتر هم گف نیاز ب تکرار نیس نفهمیدم بعدش چن شد دیگ,فقط حاملگی سالم و بی استرسی داشته باشی انشالا یدونه و دوتا هیچ فرقی نداره فقط سالم