2777
2789
عنوان

دیگه مطمئن شدم شوهرم خیانت کرده بهم!

| مشاهده متن کامل بحث + 3910 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نمیتونم اون لحظه سکون کنم ولی همین سکوت شما نشانه درایت شماست 

چون تصمیم انی نگرفتی 

اگه میخای یا مجبوری باهاش زندگی کنی به روش نیار بزار یه ترسی از ریخته شدن ابروش  تو وجودش بمونه  ولی دیگه تنهاش نزار مدام ب گوشش برسون ک فلانی خیانت کرده اگه من جای زنش باشم میزارم میرم و فلان 

ولی اگه به روش بیاری مثال اب ریختس دیگه نمیشه جمعش کرد قبح قضیه میریزه به نظرم 

نمیدونستن چیه از زیر مبل پیدا کرده بودند

ببخشیدا کار ندارم به موضوع تاپیکت ولی خاک تو سر شوهرت آخه چرا همچین چیزیو ننداخته آشغالی؟مینداخت توالت سیفون میکشید روش😷😷آخه زیر مبل🤢🤢

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
کاندوم استفاده شده رو رها کرده بودن تو خونه؟ جدای از بحث خیانت خاک بر سر کثافتشون

از زیر مبل بچه هام پیداش کردند 

و شوهرمم نمیدونه همچین چیزی پیدا کردم 

من خودم احتمال میدم اون زن عمدی انداخته

ي روزي ي خانومه تعريف ميكرد توباشگاه...دكتر بودميگفت ي خدمتكار اوردم توخونم خيلي قيافش زشته اوردم كارا روزانمو كنه مطبم...ميگفت اصلا ادم حساب نميكردم ك بخام مشكوك بشم...گفت سمينار داشتم بايد باپروازميرفتم ميگف رفتم پرواز شب كنسل شد ب كسي نگفتم ساعتا يك شبي ام بوده در بازكرده رفته تو ديده همون مستخدم تو تخت كنارشوهرشششه!!!گف هيچي نگفتم اومدم بيرون رفتم خونه مادرم خوابيدم صب ب شوهرم زنگيدم گفتم پروازكنسل شد گف اصلا ب روش نياوردم ...اومدم خونه بعد دوروز ب مستخدم گفتم كارت خيلي بده اصلا بلدنيستي خونه تميز كني برو...ميگف شوهرم اون شبي منوديده....ميگف نميدوني چقد شوهرم الان خوب شده بس شرم تو رو من داره...ب اين ميگن سياست...اگ شوهرت خوبيه ادم حيفيه بمون مث كوه پشت زندگيت اگرم ن برو طلاق فقط طلاق وسلام.

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ببخشیدا کار ندارم به موضوع تاپیکت ولی خاک تو سر شوهرت آخه چرا همچین چیزیو ننداخته آشغالی؟مینداخت توا ...

من احتمال میدم اون زن اینکارو عمدا کرده باشه 

چون شوهرم نمیدونه من همچین چیزی رو پیدا کردم

رفتی جلو در خونت نذاشته بری تو ...

تو ام اونجا تو کوچه صبر کردی بره کتاب بیاره 😐!!!!! 

خوب پشت سرش میرفتی داخل یا در باز میکردی با کلیدت میرفتی تو اجازه ورود میگرفتی چرا

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....