2777
2789
عنوان

بیاین اعتراف کنید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ي بار دوران اشنايي و دوستي رفتم خونه پدرشوهرم اينا.وقتي داشتم برميگشتم خيلي شيك و مجلسي رو ب مادرشوهرم كردم گفتم منك امروز تشريف اوردم حالا نوبت شماس ك خدمت برسين!!!مادرشوهرم ي مكثي كرد گفت حتما!واي شوهرم سرخ شد منم اصلا متوجه نشدم بعدش شوهرم واسم توضيح داد.

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔

با دوستم رفتیم بازار مشغول هر و کر بودیم که محکم خوردم به یه اقا کلی معذرت خواهی کردم دیدم طرف عکس العمل نشون نمیده    دوستم پخش زمین میخنده با دقت نگاه کردم دیدم مانکن دم مغازه است😰😰😰  یه پاساژ رو هوا بود😩😩

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
ي بار دوران اشنايي و دوستي رفتم خونه پدرشوهرم اينا.وقتي داشتم برميگشتم خيلي شيك و مجلسي رو ب مادرشوه ...

شما گربه رو در حجله کشتی😀

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
 با دوستم رفتیم بازار مشغول هر و کر بودیم که محکم خوردم به یه اقا کلی معذرت خواهی کردم دیدم طرف ...

😁😁😁وای باید رفت تو افق محو شد😁

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
😁😁😁وای باید رفت تو افق محو شد😁

نابود شدم  ناااابود😩😩😩 دوست بی شخصیتم اصلا نمیشد جمعش کرد دهنش پاره شد ایتقدر خندید

وای این دیگه سوتی نبوده  حکم اعدامم بود.

زنعموی شوهرم داشت حرف میزد از زمین و زمان  حرف میزد  منم   با یه لبخند احمقانه حرفاشو تایید میکردم   ولی بی توجه به حرفش  فقط تایید میکزدم

نمیدونم چی شد گفت اره به سیزده بدر اعتقادی نداشت  منم بدون اینکه  بدونم مخاطب کیه 

گفتم واا

عحب بیشعوری بوده

خداشاهده    دقیقا   بعد ازحرف من  گفت بابای بجه ها رو میگم  عمو یونس😒😒😒😒😒

اگه بگم اونجا من  قشنگ یه بار مردم اغراق نکردم😩😩😩